Heracles Almelo heeft verregaande interesse in Jody Lukoki. De rappe aanvaller van Ajax kreeg vorig seizoen niet veel speeltijd van Frank de Boer en kan wellicht elders meer speelminuten maken. Ajax staat niet onwelwillende tegenover een verhuur van de speler, die in de oefenwedstrijd tegen SC Veendam één van de weinige Ajacieden was, die echt indruk maakte.

Tegenover www.ajaxshowtime.com zegt hij het volgende:  ‘Er is inderdaad concrete interesse van ADO Den Haag en Heracles. Zij willen me huren en Ajax weet dat volgens mij ook. Na de voorbereiding zal alles pas duidelijk zijn. Dan zal ik weten of ik bij Ajax zal blijven of dat ik ga voor een verhuurperiode.’

Heracles heeft trouwens hevige concurrentie. Ook SC Heerenveen, ADO Den Haag, RKC Waalwijk en VVV Venlo hebben interesse in de speler.

Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!