Heracles Almelo is op zoek naar een spits! Dat is inmiddels wel duidelijk. Nadat eerder de naam van Sjoerd Ars in de media verscheen, meldt de TC Tubantia dat Heracles ook interesse toont in Igor de Camargo, momentele uitkomend voor Borussia Mönchengladbach. Ook Joey Godee wordt genoemd. Laatstgenoemde heeft geen club meer,  nadat AGOVV failliet is gegaan.

De kans is nog steeds aanwezig dat Samuel Armenteros deze winter nog vertrekt. Indien dit het geval is, wordt er nog een kleine transfersom overgemaakt. Aangezien Castillion dan nog de enige echte spits is, zal er een tweede spits aangetrokken moeten worden. Ninos Gouriye wordt momenteel meer gebruikt als buitenspeler.

Igor de Camargo is een opvallende naam. Anderlecht probeerde de balvaste, maar blessuregevoelige spits nog aan te trekken, maar koos  toch voor Samuel Armenteros. Bij  Borussia Mönchengladbach is de spits overbodig geworden en  ze willen de spits

het liefst deze winter nog verkopen.

Hij kwam eerder uit voor Standard Luik en KRC Genk. Bij de laatste club werd hij tweemaal kampioen.

Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!