Peter Bosz heeft aangegeven te zullen vertrekken als er in juni door de gemeente besloten wordt om geen nieuw stadion te bouwen. Dit zegt hij tegenover RTV

Oost.

“Dan ben ik snel weg, ja. Waarom zou ik hier blijven wachten tot de boel weer in elkaar stort? Dan speelt Heracles binnen vier á vijf jaar in de eerste divisie. Onze begroting moet omhoog, anders worden we ingehaald door clubs als PEC Zwolle.” Zegt de trainer tegenover de regionale omroepzender.

“Onze beste spelers worden steeds bij ons weggekocht, zoals deze winter nog Willie Overtoom en Samuel Armenteros en vorig jaar Glynor Plet”, vervolgt Bosz. “De transferopbrengsten gaan grotendeels naar de exploitatie, waardoor we er alleen transfervrije en jeugdspelers voor terug kunnen krijgen, die we dan verder moeten opleiden. Kortom: aan de bovenkant gaat er steeds wat vanaf bij ons en dan moeten we maar hopen dat het er aan de onderkant weer bij komt. Het is een compliment aan de clubleiding dat het tot nu toe steeds goed is gegaan, maar het houdt een keer op.”

Een aantal maanden geleden zei ook voorzitter Jan Smit dat hij zijn biezen zou pakken als het nieuw stadion niet doorgaat.

Afgelopen maandag zou er een besluit worden genomen door de gemeenteraad over het wel of niet doorgaan van de bouw van het nieuw stadion. Dit werd echter voor de zonveelste keer uitgesteld. Dit keer met vier maanden naar juni.

Hieronder een tweetal interessante links met politieke discussies omtrent dit onderwerp:

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!