Morgenavond staat het restant van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. De wedstrijd werd op drie november na een klein half uur gestaakt, in verband met noodweer. De stand was toen 0-0.

Heracles heeft sinds 28 september niet meer gewonnen en het moge dus duidelijk zijn dat deze pot ontzettend belangrijk is voor lijfsbehoud in de Eredivisie. Afgelopen zaterdag werd met 1-2 verloren van een normaal gesproken directe concurrent FC Utrecht. NEC (die laatste staat met twaalf punten) won wel en heeft Heracles tot op twee punten genaderd. Er kan morgen alsnog een gat van vijf punten geslagen worden, mochten de Heraclieden in Deventer winnen.

De Eagles draaien ook stroef. De mannen uit Deventer pakten uit de laatste vijf wedstrijden ook maar vier punten. Absoluut geen ploeg in vorm dus en normaal gesproken een te nemen horde. Of dit morgenavond ook zo is, zal moeten blijken. Met een aanval bestaande uit Antonia, Kolder en Houtkoop staat er een gevaarlijk trio, die het Schenkeveld, Rienstra, Te Wierik en Davidson nog wel eens heel lastig kunnen maken.

Wij van de redactie zijn benieuwd welke elf spelers Jan de Jonge morgen het veld instuurt. De ploeg die er nu staat straalt allesbehalve zelfverzekerdheid uit en de vraag is of dit morgenavond anders zal zijn. De creativiteit was ook afgelopen zaterdag weer ver te zoeken. Hoe dan ook: een overwinning zou Heracles en Jan de Jonge in ieder geval wel heel goed uitkomen…..

Sponsoren

Reacties (78)

Reageer nu!