Heracles heeft zich voor komend seizoen verzekerd van vier jonge talenten. Wout Weghorst (foto), Menno Heerkens, Mark Engberink en Fahd Aktaou komen naar Almelo. 

Spits Wout Weghorst (21) komt over FC Emmen waar hij in 34 wedstrijden 11 keer scoorde. Menno Heerkens komt over van SC Heerenveen. De 20-jarige verdedigende middenvelder is de zoon van Gert Heerkens. Daarnaast komt de 21-jarige linksback Mark Engberink over van Jong FC Twente.

Eerder werd als gemeld dat de 21-jarige linksback Fahd Aktaou overkomt van SC Heerenveen. Hij speelde voor Almere City FC afgelopen seizoen. Heerkes, Weghorst en Aktaou tekenen voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar. Engberink signeert een contract voor één jaar met een optie voor nog twee jaar, aldus de officiële website van Heracles.

“We zijn blij met deze jonge spelers”, vertelt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op de officiële website. “Heracles Almelo is een club die staat voor het ontwikkelen van jonge spelers. In dat licht moet de komst van deze nieuwelingen ook gezien worden. Jonge spelers proberen we zoveel mogelijk uit de regio te halen. We werken hier met één selectie waar we twee elftallen mee bemannen. Ze krijgen de tijd om aan te pikken bij het niveau.”

 

Sponsoren

Reacties (261)

Reageer nu!