Kevin van Veen staat in de belangstelling van Heracles Almelo. Zo wordt gemeld door  Omroep Brabant. “Er heeft zich nog niemand concreet bij mij gemeld”, zegt de spits. “Maar in de wandelgangen hoor je van alles.”

De topscorer van de Jupiler League draait een lekker seizoen bij FC Oss. Hij heeft er momenteel al zeven in liggen in negen wedstrijden. “Het liefst ga ik voor het allerbeste. Maar je moet ook realistisch zijn. Ik speel nu voor FC Oss. Je maakt vanaf die club niet de stap naar een club uit de top vijf van de eredivisie. Dat zit er niet in.”

Aad de Mos vindt de spits waardevol voor FC Oss. “Kevin is nu dé man, een echte goaltjesdief”, aldus De Mos. “Ik ben benieuwd hoeveel hij er in maart in heeft liggen. Het worden belangrijke maanden voor hem. Laten we elkaar in het voorjaar van 2015 maar opnieuw treffen.”, aldus de oud trainer.

Foto: Robin Manders
Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!