Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Osman heeft aantal clubs “on hold” gezet

Geschreven door Mat op 8 jun. 2020

Heracles en Mohammed sman zijn uit elkaar en de Syrische middenvelder heeft momenteel nog geen nieuwe club gevonden.

Osman had deze winter de aandacht getrokken van Vitesse, maar door het vertrek van Mohammed Allach bij Vitesse is de interesse wat afgezwakt. Daarna was er voornamelijk veel interesse uit het Midden Oosten en Azië.

“In het Midden-Oosten en Azië kom ik vrij gemakkelijk aan een club. De clubs weten hoe ik speel. Ik heb een Nederlandse opleiding genoten, maar een Syrisch paspoort. In veel landen mag je maar een maximaal aantal Europeanen opstellen.” Aldus Osman tegen de VI.

“We hebben een paar clubs on hold gezet”, aldus de middenvelder. “Toen Heracles er nog alles aan deed om te verlengen, kon ik al tekenen in Azië.” De middenvelder wil echter eerst kijken naar mogelijkheden binnen Europa. “Ik ben 26 jaar en weet dat ik nog beter kan. Ik heb geweldige jaren gehad bij Heracles en wil nu dat volgende stapje maken. In Nederland of anders in Europa.”

Foto: heracles.nl

Discussieer mee

54

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    4 jaar geleden

    RENE
    11 juni 2020 11:30 Bijen van de ponyclub naar ADO. Zeer verstandige beslissing en zeker een sportieve stap vooruit. Peet ziet nu ook in dat FCT een club in verval is en verworden is tot een sportief nietig clubje.

  • Jes

    Jessezegt

    4 jaar geleden

    Sparta speelt ook nog op kunstgras! Dus blijven er drie over in de eredivisie! Zelfs in de crisistijd nemen clubs zoals Zwolle, ADO en Vvv Venlo dit besluit! Toch niet een voor een clubs die zoveel meer dan Heracles te besteden hebben toch! Dat moet te denken geven.

  • Jes

    Jessezegt

    4 jaar geleden

    Sparta speelt ook nog op kunstgras! Dus blijven er drie over in de eredivisie! Zelfs in de crisistijd nemen clubs zoals Zwolle, ADO en Vvv Venlo dit besluit! Toch niet een voor een clubs die zoveel meer dan Heracles te besteden hebben toch! Dat moet te denken geven.

  • syc

    syczegt

    4 jaar geleden

    enkel emmen en heracelesspelen nog op kunstgras alle clubs hebben nu echt gras.. ik zeg weg met dat lelijke biljartlaken!!
    kunstgras is niet pauper boertjes!!

  • Kri

    Kriszegt

    4 jaar geleden

    @ Jan 111. Hij stond in dat seizoen wel zo vaak op de goede plek, dat het geen toeval kan zijn… Neemt niet weg, dat Niemeyer wat mij betreft ook niet hoeft te blijven. Ik begrijp alleen niet dat een Jupiler Club het nog niet met hem heeft aangedurfd.

    Zelf hoop ik dat PSV inziet dat Mauro bij ons toch zoveel beter is geworden, dat ze ons wel weer een nieuwe speler gunnen die moet groeien. Dergelijke spelers zijn voor ons onhaalbaar om echt vast te leggen, maar kwalitatief wel zo goed dat anderen ook beter gaan spelen. De contacten warm houden in Eindhoven is dan ook mijn gratis advies, mocht iemand daar op zitten te wachten, haha,

  • Jan

    Jan IIIzegt

    4 jaar geleden

    @Arthur, Armenteros zie ik graag komen.

    Betreft Niemeijer; niet het gewenste niveau. Stond een paar seizoenen geleden toevallig een paar keer op de goede plek. Voor de rest geen toegevoegde waarde bij een club die we graag voor het linkerrijtje zien knokken…

  • Art

    Arthurzegt

    4 jaar geleden

    @Kris: Precies dat: het feit dat Szöke in het tweede regelmatig scoorde. Ook bij Köln II scoorde hij. Daarnaast ook Hongaars U-21 international. Maar je hebt gelijk: hij heeft nog niet veel kunnen laten zien in het eerste.

    Het vertrek van Mauro Jr. zullen we echt goed moeten opvullen. Ook wat mij betreft halen we Armenteros (als hij daar voor open zou staan). Ook Niemeijer zou ik best bij de groep willen houden (zal niet iedereen met me eens zijn).

  • Hen

    Henkzegt

    4 jaar geleden

    Even tussendoor, wat zijn die rooien weer eens geweldig bezig hè? ??????

  • Kri

    Kriszegt

    4 jaar geleden

    @ Arthur. Even uit nieuwsgierigheid, ik heb je al wel vaker positief gehoord over Szoke. Als hij inviel, dan viel hij mij nooit echt op, maar ik las wel dat hij vrij veel scoorde in het tweede en ook bij zijn vorige club scoorde hij gemakkelijk. Dat zegt zeker wel iets, maar ik ben wel benieuwd waar jij je op baseert.

    Ik zie het helemaal zitten in Bijleveld voor volgend jaar en denk ook echt dat hij eraan gaat komen. Wat mij betreft proberen we ook Burgzorg hier te houden, vind ik echt wat voor ons. Verlengen met Schoofs zie ik ook zitten, omdat hij op meerdere plekken kan spelen en van vroeger uit toch een groot talent was. Ik ga uit van Propper en Knoester (al kan ik me ook voorstellen dat daar nog een club voor komt) als verdedigingsduo, maar er moet wel een duo daar achter komen. In zijn algemeenheid zie ik wel graag twee ervaren jongens komen die gepokt en gemazzeld zijn in het betaalde voetbal. Daarnaast graag twee/drie jongens zoals Bakboord en Bijleveld vorig seizoen. Goed opgeleid bij topclubs, maar wel iets tekort komend voor daar.
    We gaan het zien de komende weken.

  • Pie

    Piellezegt

    4 jaar geleden

    Ze zullen vast niet zomaar Van den Buijs en Rosmann laten gaan. Wat zei Wormuth altijd? Verdediging is je beste aanval, ik denk dat ze zich verslikt hebben in deze twee heren en op zoek gaan naar wat Wormuth graag wilt zien en dat is minder tegendoelpunten. Misschien krijgen we wel weer Duitsers (connecties Wormuth). Ik laat me graag verrassen

  • Jes

    Jessezegt

    4 jaar geleden

    Arthur het feit dat Heracles hem wel had willen houden zegt mij meer dan de mening van een ieder hier. De trainers zullen toch nog wel wat in hem gezien hebben. Ik begrijp ook dat je door zijn vertrek Bijleveld nu de kans geeft om het te laten zien. Maar blijkbaar is er toch enige twijfel omtrent de ex Ajax speler want anders had je als club geen pogingen ondernomen om Osman te houden.

  • Sch

    Schaapzegt

    4 jaar geleden

    Inderdaad Arthur, zekers verlengen met vd Water, en Burgzorg langer binden, die heeft nou net die agressie en koelbloedigheid die Dos Santos mist (op linksbuiten als eindstation) Die Szoke zou mooi zijn momenten in de basis kunnen pakken achter een nieuwe pinchhitter. (Armenteros, 30, loopt deze maand uit zijn contract?) En die Bijleveld nu de kans geven. Heb weer zin in het nieuwe seizoen. Achterin zit het wel snor, met Bakboord die terug komt.

  • Ren

    Renezegt

    4 jaar geleden

    We hebben één geluk. Peet Bijen komt niet naar Heracles. Dus degene die nog geen jaarkaart had, je kunt hem nu met een gerust hart aanschaffen!!

  • Art

    Arthurzegt

    4 jaar geleden

    @Jesse: Volkomen met je eens dat spelers vrij zijn om te gaan en staan waar ze willen. Ik vraag me wel heel erg af of Heracles niet gewoon het niveau is dat bij Osman past. Het is niet zo dat ik hem wekelijks met kop en schouders boven iedereen uit zag stijgen (wat bij Dessers wel het geval was).

    Ik maak mij niet zo’n zorgen over het technische beleid: al 15 jaar weet Heracles heel creatief met het budget om te gaan. Daarnaast denk ik dat Heracles spelers ‘beter maakt’ of ‘het maximale uit spelers haalt’ (in tegenstelling tot bijvoorbeeld Feyenoord of Den Haag).

    Ik ga er van uit dat ze al lang bezig zijn geweest met het zoeken naar een vervanger voor Osman, Merkel, Mauro Jr., Dessers en Konings. Het enige verrassende (en wat ik ook oprecht zonde vind) is het vertrek van v/d Buijs. Vooral ‘voetballend’ vond ik hem veel in zijn mars hebben (terwijl ik Rossmann ‘verdedigend/in duel‘ veel sterker vind).

    Overigens vind ik dat we met Bijleveld en Szöke ook al wel potentieel sterke spelers in huis hebben die al een jaar hebben kunnen wennen aan de club(cultuur), de mat en het type spel.

    Ik hoop dat Amissi en Cijntje gaan opstaan. Ik zou het ook niet heel raar vinden om Dos Santos een linie naar achteren te halen. Ik blijf van mening dat hij kan voetballen (ondanks zijn ongelukkige wedstrijden als linksbuiten), maar ik zie veel meer een middenvelder in hem.

    Zoals ik eerder ook zei: Ik zou proberen te verlengen met van der Water??

  • Jan

    Janszegt

    4 jaar geleden

    Laten we ons geen zorgen maken, onze zwart witte trots komt altijd wel met iets leuks op de proppen.

  • Der

    Derrickzegt

    4 jaar geleden

    Anoniempje, we worden inderdaad weer opgescheept met een derderangs speler, net als Dessers, Dalmau, Weghorst, Dost…..
    Maar waarom werd die Hansson dan hier eigenlijk niet genoemd voordat hij bij Fortuna tekende?

    @ Jan
    Strieder zou inderdaad een prima keuze zijn, maar hij schijnt al nagenoeg rond te zijn met PEC dat hem definitief gaat overnemen van Utrecht.

  • Jan

    Janzegt

    4 jaar geleden

    @Rene, dat denk ik ook. Als die niks hoefde te kosten had ik de gok wel gewaagd, maar schijnt toch een paar ton voor betaald te zijn..

    Wat dachten jullie trouwens van; Strieder, Van Aken, Mokotjo of Hasselbaink? Zo maar ff wat namen. Strieder mag weg, deed het laatste halfjaar het leuk bij PEC. Van Aken in Engeland niet geslaagd en nu verhuurd aan Osnabruck (2e Bundesliga). Laatste twee hebben een aflopend contract.

    Ik weet het, we hebben een organisatie die altijd met buitenkansen en onbekende namen komt die goed uitpakken. Maar een beetje speculeren is wel leuk;)

  • Ren

    Renezegt

    4 jaar geleden

    Als die hansson echt zo goed is, dan had hij wel bij Utrecht, AZ of bij ons gespeeld en niet bij Fortuna.

  • Ano

    Anoniempjezegt

    4 jaar geleden

    Emill Hansson naar Fortuna,dit was precies een speler voor.Heracles . Maarnee hoor wij krijgen straks weer zon 3de rangs speler. !!

  • opl

    opletterzegt

    4 jaar geleden

    jesse mootje is al ruim anderhalf jaar bagger!

  • Jes

    Jessezegt

    4 jaar geleden

    Wat een negatieve grondhouding jegens Mo Osman, wat is dat. Omdat hij de keus heeft gemaakt om elders te gaan werken terwijl Heracles hem wel had willen houden? Zo ga je niet met oud spelers om, dit is niet des Heracles. De man heeft het spel netjes gespeeld en er geen poppenkast (zoals Dalmau) van gemaakt. Gun hem een mooie stap , hij is 26 jaar moet ergens een mooie financiële klapper maken, ik gun hem dat wel, jullie toch ook!

  • Vak

    Vak dzegt

    4 jaar geleden

    Osman niet naar Vitesse omdat vriendje Mo Allach wegging
    Heej zeg je vriendje Mo Allach heeft een nieuwe club gevonden
    Kun je mooi met hem mee Mo Osman
    Naar RKC…

  • Mar

    Marcozegt

    4 jaar geleden

    @PLUSSPOTTER

    Ik zag ze ook inderdaad, allemaal Twente sjaals bij zich…….

  • Gee

    Geertzegt

    4 jaar geleden

    Ik ben heel erg benieuwd welke spelers er uit de hoge hoed komen. Marc Stendera lijkt mij een topversterking, 24 jarige middenvelder, behoorlijk wat Bundesligawedstrijden in de benen. Na een kruisbandblessure nog niet echt zijn oude niveau gehaald. Nog geen nieuw contract bij Hannover. Wellicht kan Wormuth hem verleiden tot een jaartje of twee bij ons.

  • plu

    plusspotterzegt

    4 jaar geleden

    zag vanmiddag een delegatie van fctwente naar buiten komen

  • Har

    Harryzegt

    4 jaar geleden

    Ik zou zeggen Burgzorg vastleggen.
    minimaal 4 middenvelders en zeker 2 centrale verdedigers en we komen aardig in de richting…

  • Ale

    Alexzegt

    4 jaar geleden

    Emanuelson erbij voor rust en ervaring op het middenveld/links back. Wil denk ik nog wel één jaar voetballen, heeft zich ook altijd goed verzorgd en is transfervrij.

  • Jes

    Jessezegt

    4 jaar geleden

    Zo flink veel werk te doen voor onze Tim en zijn scouts. De Duitse/Turk van München 1860 komt helaas niet, hij gaat transfervrij naar een Turkse club. Jammer paar mooie acties van hem gezien op You Tube. Ik hoop toch nog dat we Mauro Junior nog een jaartje terug mogen zien.

  • Hui

    Huidige selectiezegt

    4 jaar geleden

    Blaswich
    Brouwer
    Bucker

    Breukers
    Bakboord
    Propper
    Knoester
    Quagliata
    Hardeveld

    Bijleveld
    Kiomourtzoglou

    Cijntje
    Dessers
    v.d. Water
    Amissi
    Szoke

  • mar

    martijn32zegt

    4 jaar geleden

    Blaswich
    Brouwer
    Bucker
    Breukers
    Bakboord
    Pröpper
    Knoester
    Hardeveld
    Quaglita
    Kio
    Bijleveld
    Szöke
    Cijntje
    Amissi
    Dessers
    Van de Water

    Deze 16 geloof ik mag dus nog wel wat bij.
    Keepers voldoende.
    2 centrale verdedigers erbij (backs dubbelbezet)
    Middenveld alleen kio en bijleveld die het aankunnen naar mijn mening dus moeten zeker 3 spelers bij
    Aanval dessers van der water en cijntje is prima maar als daar iemand van geblesseerd is, is het ook erg matig. Dus mag ook wel 2 vaste waardes bij.

    Nog best wat nieuwe spelers nodig dus. 7 stuks sowieso en dat moeten niet allemaal talenten zijn kan ook een x misgaan

  • EK

    EK uit Dzegt

    4 jaar geleden

    Mooi interview op youtube met Toussaint. Ga naar youtube.com en geef IK10 IN. Veel plezier.

  • Har

    Hardenbergzegt

    4 jaar geleden

    @Tim,

    Ik niet, hoogmoed komt voor de val en onze ex-trainer heeft al een paar potjes gewonnen om deze finale te kunnen bereiken.

  • Alm

    Almelo4everzegt

    4 jaar geleden

    Er staan op dit moment nog 16 spelers onder contract bij onze zwart-witte trots.
    Kan iemand mij een lijst geven van deze 16 spelers?

  • Tim

    Timzegt

    4 jaar geleden

    @HARDENBERG

    Ik ken je fitheid niet, maar ik denk als jij had meegedaan met Bayer Leverkussen, je ook had gewonnen van fucking Saarbrücken. Wat jij?

  • Art

    Arthurzegt

    4 jaar geleden

    Ik denk dat Osman gewoon op het niveau Heracles hoort. Goede pass, scorend vermogen, maar inderdaad soms te vertragend.

    Voor wat betreft v/d Buijs moet het toch te maken hebben met het feit dat hij dichter bij België wil zijn.

    Ik zou best Pröpper en Rossmann in het centrum willen zien, hoewel Knoester het ook super goed gedaan heeft. Ik ben ook zeer benieuwd naar Giacomo Quagliata en of hij in de voetsporen van Gosens en Czyborra kan treden.

    Vooral op het middenveld zal er het nodige moeten gebeuren met het vertrek van Mauro Junior, Osman en Merkel (hoewel je al deze vertrekken van ver zag aankomen, dus er zal op geanticipeerd zijn). Niemeijer had in dat licht niet weg gehoeven wat mij betreft (heeft toch heel wat doelpunten gemaakt voor Heracles).

    Ik ben nog steeds niet overtuigd voor wat betreft de linksbuiten positie en als we naast Konings ook Dessers kwijt raken, dan hebben we daar ook weer de nodige uitdaging. Genoeg te doen!

  • Har

    Hardenbergzegt

    4 jaar geleden

    Saarbrücken – Bayer Leverkussen, al 0-2 na een goed kwartier spelen.
    Peter Bosz stevent dus af op de bekerfinale van Duitsland, weer een ex-Heraclied die grote successen boekt.
    Ook een bewijs dat wij de juiste trainers selecteren.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    4 jaar geleden

    7400 SC verleden seizoen totaal 64.19 % !!
    nu al TOP KLASSE ZWART WITTERS!
    4750 SC

  • rea

    reaguurderzegt

    4 jaar geleden

    4750sccs verlengd/verkocht

  • Ale

    Alexzegt

    4 jaar geleden

    Toch ziet het er naar uit dat Diemers alsnog voor Feijenoord zal kiezen. Wij gunnen Fledderus immers géén succes, gezien het verleden…..

  • tic

    ticketboxspotterzegt

    4 jaar geleden

    Dario van den Buijs vervolgt zijn carriere mogelijk bij Fortuna Sittard. De verdediger van Heracles Almelo is na deze maand transfervrij en zou al hebben gesproken met Fortuna, weet De Limburger]

    flinke stap terug en hopelijk meer basissplekken tis wat je wil.

  • 2on

    2one_1903zegt

    4 jaar geleden

    Dario Van den Buijs in gesprek met Fortuna Sittard.

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    4 jaar geleden

    SCOUT
    8 juni 2020 20:15 Mee eens. Het grootste probleem bij Osman is een gebrek aan zelfkennis. Hij overschat zijn kwaliteiten behoorlijk. Dat hij een volgend stapje wil maken getuigt hiervan. Of hij bedoelt waarschijnlijk een stapje TERUG! Almere City lijkt me wel wat voor hem. Deze club heeft namelijk 1 ding gemeen met Osman namelijk zelfoverschatting!

  • Je

    Je boyzegt

    4 jaar geleden

    En jij bent weer de grappigst van huis mannmannmann wees een realistisch pret letter of hoe je ook mag heten kijk maar naar Groningen nu gaan ze binnenkort deal rond maken met diemers had hem graag bij Heracles ook wel zien voetballen als plek voor osman maar ja die gaat naar de noorden hoop dat Heracles gauw actie onderneemt straks met spelers halen en goeie spelers maar dat gaan we wel ziennn

  • pre

    pretletterzegt

    4 jaar geleden

    je boy ik heb gehoord dat ze glynor plet wout brama mark van losser eric vd leur john de wolf willen halen

  • Je

    Je boyzegt

    4 jaar geleden

    ik zag die rosmann ook later pas was eerst geen fan van hem maar hij is lang en je kan hem wel goed gebruiken voor kopduels ben benieuwd wie allemaal Heracles gaat halen voor iets moois jullie dan hebben jullie al misschien nieuws voor spelers voor aankomende seizoen ben er echt benieuwd naar

  • Tim

    Timzegt

    4 jaar geleden

    @Simon,

    Inderdaad en van mij mocht Rossmann ook wel blijven.

  • Sco

    Scoutzegt

    4 jaar geleden

    Fantastische voetballer voor in de zaal. Tempoloos-vertragend voetballen net goed genoeg voor eerste divisie. Of hij had er geen zin meer in bij Heracles.

  • Ren

    Renezegt

    4 jaar geleden

    Hardenberg, heel simpel. Osman haalt in Nederland never en nooit de top. Maar kan net als kuwas, een miljoen per jaar, in de zandbak verdienen. Nou dan wist ik het wel. Naar de zandbak, emmertje en schepje mee.

  • Sim

    Simonzegt

    4 jaar geleden

    Missen we niks aan. Merkel daarentegen vind ik wel heel zonde.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    4 jaar geleden

    Ook geen Osman fan , en ik denk dat Vitesse er ook goed aan doet om hem niet terug te halen!

    Ik vond het middelmaat, en overschat zich aardig .
    En we hebben Teuntje B ,ie gaat aankomend seizoen doorbreken.
    100% van overtuigd, meer talent, jonger .
    Ik heb hem in de korte invalbeurten positief zien invallen.
    Jongen kan echt wel wat.

    Nee wens Osman suc6 toe , hopelijk zie ik het verkeerd .
    Maar ben bang van niet , net als Thomas Bruns die ik trouwens nog beter vond als Osman.
    Vitesse was al te hoog gegrepen
    En Osman is ook een voetballer die het puur van zijn techniek moet hebben , en het niet kan compenseren met iets meer strijdlust.

    Ik zeg altijd zorg eerst dat je bij Heracles de onomstreden topper bent !En dat was hij dus niet.

  • Der

    Derrickzegt

    4 jaar geleden

    @ HARDENBERG

    Dat voetballers voor hun 30e binnen zouden moeten zijn is geneuzel dat helemaal niet bestaat.
    De hoogte van salarissen is niet meer dan een kwestie van vraag en aanbod, dus waarom zou dat onterecht zijn? Het overgrote deel verdient overigens helemaal niet het 20-voudige ten opzichte van anderen.

  • Har

    Hardenbergzegt

    4 jaar geleden

    Wat een geneuzel toch altijd dat voetballers met 30 jaar binnen moeten zijn. Juist die gedachte (en de commercie) zorgen ervoor dat de spelers salarissen zo belachelijk hoog zijn.
    Waarom moeten veel voetballers het 20-voudige verdienen van anderen. Persoonlijk vind ik dit zeer onterecht en het is goed dat dit nu wat gaat veranderen.

  • Ren

    Renezegt

    4 jaar geleden

    Technisch erg vaardig, goede passing maar te traag voor de top. Ook te lief in de duels. Als ik hem een advies mag geven: ga spelen waar jij het meeste kunt verdienen. Voetbal je financieel onafhankelijk. Succes.

  • Kri

    Kriszegt

    4 jaar geleden

    Zelf was ik nooit zo’n Osman fan, al zag ik ook wel dat hij echt wel kan voetballen. Hij heeft een goede steekbal en schot, maar zijn handelingssnelheid bleef in zijn periode hier wat ‘hangen.’ Dat je daar wat moeite mee hebt als je vanuit de Jupiler League komt, snap ik, maar ik vond er ook niet echt veel verbetering in komen. Hoe dan ook, bedankt voor alle inzet en veel succes bij je nieuwe club!

TopReacties

Kris4 jaar geleden

Zelf was ik nooit zo'n Osman fan, al zag ik ook wel dat hij echt wel kan voetballen. Hij heeft een goede steekbal en schot, maar zijn handelingssnelheid bleef in zijn periode hier wat 'hangen.' Dat je daar wat moeite mee hebt als je vanuit de Jupiler League komt, snap ik, maar ik vond er ook niet echt veel verbetering in komen. Hoe dan ook, bedankt voor alle inzet en veel succes bij je nieuwe club!

Rene4 jaar geleden

Technisch erg vaardig, goede passing maar te traag voor de top. Ook te lief in de duels. Als ik hem een advies mag geven: ga spelen waar jij het meeste kunt verdienen. Voetbal je financieel onafhankelijk. Succes.

Hardenberg4 jaar geleden

Wat een geneuzel toch altijd dat voetballers met 30 jaar binnen moeten zijn. Juist die gedachte (en de commercie) zorgen ervoor dat de spelers salarissen zo belachelijk hoog zijn. Waarom moeten veel voetballers het 20-voudige verdienen van anderen. Persoonlijk vind ik dit zeer onterecht en het is goed dat dit nu wat gaat veranderen.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia