Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Heracles verslaat ook Helmond Sport

Geschreven door Bjorn Wind op 23 sep. 2022

Heracles heeft de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport gewonnen. Ondanks een vroege rode kaart voor Anas Ouahim wisten de Almeloërs toch drie punten over te houden aan het treffen. Doelpunten van Lucas Schoofs en de eerste van Abed Nankishi zorgden voor een 2-0 overwinning

Voor de wedstrijd werd het vijfde bestaansjaar van Gioventu gevierd met een mooi spandoek en een misschien nog wel mooiere pyro. Het fanatisme werd op de spelers goed overgebracht, maar helaas iets te goed. Na een kwartier spelen gaat de jarige Ouahim hard door tijdens het druk zetten en krijgt hiervoor een terechte rode kaart van scheidsrechter Hensgens.

Helmond ruikt bloed en zoekt de aanval, al is het van korte duur. Een vrije schietkans op de vijfmeter lijn voor Van Keilegom is het resultaat, maar gelukkig eindigt de bal in het zijnet. Met tien man is Heracles ook de gevaarlijkere partij. Een verdwaalde voorzet van Roosken eindigt bijna in de lange hoek en Laursen test met een acrobatisch hoogstandje keeper Havekotte, maar die redt op de lijn. Vlak voor rust probeert Laursen het nog eens, maar deze keer kopt hij naast na een goede actie van Hansson.

Drie minuten na rust is het dan raak. Een vrije bal van Hansson draait de zestien in en Lucas Schoofs, vast onderdeel van de Almelose luchtmacht, toucheert de bal om hem achter de Helmondse doelman te krijgen, 1-0! Na een uur spelen komt via de opgekomen Mokono de bal terecht bij Hansson, maar zijn schot wordt gekraakt. De bezoekers weten hier een paar speldenprikjes tegenover te zetten door Chacon en Kaars. Dit tot frustratie van Tommie Beugelsdijk, die besluit om een sprint te trekken en nota bene Marco Rente neer te schoppen, maar komt weg met een gele kaart.

De Heraclieden weten zelfs op 2-0 te komen door een razendsnelle Abed Nankishi die de bal snoeihard in het dak van het goal jaagt. Daarmee is de eindstand bereikt, ook al dribbelt Hansson zich ook nog dicht bij een doelpunt. Zijn inzet belandt in het zijnet. Heracles komt met deze winstpartij op een gelijk aantal punten met PEC, alleen komt het nog één doelpunt tekort voor de koppositie. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma. In de jacht op de eerste periode kunnen er 500 fans mee naar Den Bosch!

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

73

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Mar

    Markzegt

    2 jaar geleden

    @Wim

    Wij zijn nog niet getest??

    Jong Ajax zijn we helemaal kleurenblind getikt. We hadden totaal niks in te brengen

  • Joh

    Johanzegt

    2 jaar geleden

    Tis wat Hans. Maak je toch niet zo druk. Drink een biertje, gooi er nog wat fake news in en ga de vrouw verwennen. Fijn weekend ouwe bromsnor.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Oké…..eigenlijk begint dit forum te sneu voor woorden te worden.
    Totaal ongekend in voetballand.

  • Bla

    Black & White, 2 colors 1 pridezegt

    2 jaar geleden

    Je verdedigt achterbaks gedrag, Jesse.
    Je vindt het logisch dat de buurman een bal lek steekt, enkel omdat een andere buurman een grotere tuin heeft.
    Tekenend voor wie je bent én wie je verdedigt.

  • Wim

    Wimzegt

    2 jaar geleden

    Dat zeg ik helemaal niet Hans. Feit is wel dat Eindhoven bijvoorbeeld al tegen Roda, Willem 2 en NAC heeft gespeeld. Wij zijn nog niet getest. Mvv was nog de zwaarste tot nog toe en toen ging het al compleet mis op het middenveld.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Sukkel is verdedig Tim Gilissen niet, ik heb hem na de degradatie ook gewoon afgeserveerd. Hij was mede verantwoordelijk. Zal ik ook gaan doen als onze huidige TD niet het doel bereikt waarvoor hij getekend heeft en dat is bij iedereen bekend. We gaan het zien straks in mei. Ik hoop het van harte dat het lukt en dan maakt het mij niet uit wie er dan TD is. Wat dat betreft ben ik heel zwart/wit ?

  • LEE

    LEEzegt

    2 jaar geleden

    De “zware” tegenstanders die nog komen daar moesten we in de eredivisie ook al van winnen om het verschil te maken. Deden we niet altijd maar vaak kwam het wel goed

  • Bla

    Black & White, 2 colors 1 pridezegt

    2 jaar geleden

    Het tijdstip was een vergissing, ik bedoelde Jesse’s reactie van 15:39 uur

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Ja wim…en jullie doen net of er bij de rest allemaal Cruyff ‘s en Maradona’s op het middenveld rondlopen, man man.

  • Bla

    Black & White, 2 colors 1 pridezegt

    2 jaar geleden

    TG was een weinig sympathieke speler. Blessures faken om het spel te vertragen, om vervolgens achter de rug van de scheidsrechter smerig naar het publiek te lachen. Daar kun je hem als TD niet direct aanrekenen natuurlijk, maar tekent hem wel als mens.
    Hij heeft natuurlijk ook wel dingen goed gedaan, maar als je hier, zoals Jesse om 14:00 uur, juist zulk achterbaks gedrag verdedigt, ben je gewoon af.

  • Wim

    Wimzegt

    2 jaar geleden

    Laten we nou ook niet vergeten dat we vooral tegen de lamme en de blinde hebben gespeeld. We krijgen alle zware wedstrijden nog.

  • Sco

    Scoutzegt

    2 jaar geleden

    Thomas als er voor 7 miljoen is verkocht en er stond al een bak met geld op de rekening en je hebt meer toeschouwers dan kan n de eredivisie dan is het niet raar dat deze aankopen als magertjes en twijfelachtig worden beschouwd. Bij Pec hebben zijn er grote financiële problemen maar bij ons niet. Eindhoven, Pec, Roda Willem 2 en NAC ik zie ons daar gewoon niet van winnen

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Ik kan er ook wel een metafoor ingooien. Ik geef die buurman groot gelijk dat hij dit doet, vooral in de wetenschap dat die andere buurman 2 hectare grond achter zijn huis heeft om daar de hele dag een balletje te kunnen trappen.

  • Tho

    Thomaszegt

    2 jaar geleden

    Dus:
    We zijn gedegradeerd, de beste spelers zijn vertrokken, maar er zit nu meer publiek dan vorig seizoen. Na acht wedstrijden ( 6 gewonnen!) staan we tweede en de sfeer in het stadion is geweldig. De support bij uitwedstrijden is top.
    En dan zijn er nóg figuren die het nodig vinden om – terwijl je de dag na de wedstrijd vooral zou kunnen genieten van de gedeelde koppositie en de sfeer- het nodig vinden om te melden dat ze “het aankoopbeleid van Hoogma nog maar geen cijfer geven”.
    Iedereen heeft wel zo’n buurman, die wanneer de voetbal in zijn tuin terecht komt, die bal dan lek steekt.

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    @Berend, die heb ik idd wel gelezen. ik ben ook blij met de komst van NJH. Kan me ook niet voorstellen dat iemand er optegen is. alleen het is ten koste gegaan van Tim en dat is een domme bestuurlijke keuze. als je ziet wie het nu uitstekend doen zijn dat aanwinsten waar hij verantwoordelijk voor was. hansson anas hoogma rente laursen roosken.. en ga zo maar door.

    magoed dat is verleden tijd. nu telt er maar een ding promoveren!

    WE ARE BLACK WE ARE WHITE WE ARE FUCKING DYNAMITE!!

  • WW.

    WW.zegt

    2 jaar geleden

    Er zitten mensen op dit forum die klagen tot een kunst hebben verheven. Die zullen bij wijze van spreken op de dag dat we kampioen worden, nog klagen dat het team niet goed genoeg is voor de Eredivisie en we er meteen weer uitvliegen.

    Tot de overtreding waren we dominant. Na de rode kaart was er even 15 minuten waarin gezocht moest worden naar de juiste formatie, maar daarna nam Heracles het initiatief weer over. Het enige gevaar van Helmond Sport kwam van die wissel die er op de linkerkant in kwam. Maar misschien kwam dat ook omdat meerdere spelers er toen conditioneel er een beetje door zaten, wat niet verwonderlijk is gezien de man minder. Voetballend waren we op elke positie gewoon duidelijk beter dan de tegenstander en wat belangrijk is als je kampioen wil worden: ik zag de wil om echt voor een overwinning te vechten.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Gelukkig zit maar 0,00000000001 procent op dit super negatieve forum en is de sfeer in het stadion en in de uitvakken grandioos, en beter dan de laatste seizoenen in de eredivisie.

  • Wsr

    Wsrrzegt

    2 jaar geleden

    Weet iemand waar ik fotos of beelden van de sfeeractie van gister kan zien? Kon t vanaf mn stoeltje gister niet zien

  • Mar

    Markzegt

    2 jaar geleden

    Ik heb vorig jaar al gezegd dat schoofs een ondergewaardeerde speler is

    Ok misschien soms wat onopvallend en minder flegmatiek. Maar wel een meerwaarde voor het elftal.

    Altijd aanspeelbaar, loopt gaten dicht en is een verbinding tussen verschillende linies.
    Werkt hard en heeft een conditie als een paard. Bovendien altijd aanwezig bij dode spelmomenten.

    Vejinovic en Bruns stellen mij echt teleur. Tijd voor wat fris bloed.

    Zie graag Sierra wat langer spelen. Hulde aan die pass van hem op Hansson.

    Denk dat er in de winterstop echt een spits bij moet. Teveel leunen op Hanssson en Laursen gaat niet een heel seizoen goed.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    @JHR je hebt niet al mijn posts gelezen. In 1 ervan gaf ik aan dat het aankoopbeleid mij tegenviel. Ook gaf ik aan dat wij een te smalle bank hebben. Aan de andere kant heb ik aangegeven veel vertrouwen te hebben in NJH en Kruzen. Die weten het beter dan iedereen op dit forum, dus idd de pyjama blijft aan. In de winterstop komt er wel wat kwalitatiefs bij ben ik van overtuigd. Als we niet promoveren hebben NJH en de rest gefaald, zo simpel is dat en dat weten zij ook.

  • Joo

    Joopzegt

    2 jaar geleden

    Hoe kun je op die plek , deze overtreding maken. Ouahim moet nog veel leren! Schoofs wordt met de wedstrijd beter, rente naast hoogma ging prima. En we moeten van Marko niet ineens gaan verwachten dat hij strijd en duels aan gaat, dat zit er bij hem niet in, ook niet in zijn eerste periode. Zijn sterkste punt is het spel verplaatsen en passing met 10 man komt dat er niet uit. Onze bank met middenvelders is gewoon te krap. En het bier achter vak d was lekker en ik stond er niet alleen.

  • Pit

    Pitmanzegt

    2 jaar geleden

    Denk dat de criticasters van Lucas Schoofs na gisteravond hun mening kunnen bijstellen. Wat een werklust en inzet, Top ?

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Scout je lijkt Boudet wel met jouw idiote complot theorieën. Hij zit in het gok circuit! Zou Van Hintum ook gokken toe hij in eigen doel schoot? Zo kunnen we wel even doorgaat. Een goed gesprek met Anas en een boete is meer dan genoeg. Hij komt er nog goed mee weg omdat zijn collega’s zich het snot voor de ogen hebben gewerkt en Helmond Sport armoedig is en er geen kloten van kan. Laat de man zijn winstpremie maar onder de overige spelers verdelen, hij is zo stom bezig geweest. Je begrijpt er niets van, de man komt uitstekend over.

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    Ook ik snap de negatieve tijd niet! we staan bovenaan! tuurlijk het is zuur dat we gedegradeerd zijn en als gevolg daarvan qua selectie een jasje uit hebben gedaan. ma we staan 1e! hebben maar 1 wedstrijd verloren!

    Gisteren gewoon geen probleem gehad met helmond met 10 man! dus maak je niet zo druk! ik schat onze selectie ook hoger in als die van Pec of w2 .

    Wel snap ik de onvrede in het aankoop beleid van NJH wel. dat valt mij en ik denk 90%van de mensen hier wat tegen. Behalve Berend natuurlijk want die slaap nog steeds in zijn pyjama ?

    Ik had er voor getekend dat we naar 8 wedstrijden bovenaan stonden.

    over de wedstrijd
    wat een oliedomme actie, totaal nergens goed voor . gelukkig kost het je niet de wedstrijd

    ik vind het wel bijzonder dat sierra weer mag invallen en Ibrahimoglo niet. was toch echt onder de indruk tijdens de voorbereiding.

    petje af voor schoof wat een pot speelde hij. wat een energie legt hij in de westrijd. en hij begint nog te scoren ook.

    Hansson wat een leuke speler is dat zeg. kon je toch zien wat vertrouwen met een speler doet.

    nasiki gaan we ook nog een bult mooie voetbal momenten mee beleven.

    WE ARE BLACK WE ARE WHITE WE ARE FUCKING DYNAMITE!!!

  • Sco

    Scoutzegt

    2 jaar geleden

    Hoezo roepen hier mensen dat wij met 10 man de hele wedstrijd gedomineerd hebben. Echt niet het was soms billenknijpen. Dat maakt niet uit met 10 man.
    Nog even over Ouahim. Ik zou als technische staf eerst zeker willen weten of die gast niet in het illegale gokcircuit zit. In een korte tijd 2 van deze donker rode kaarten krijgen zonder maar 1 fatsoenlijke reden te bedenken.

  • Sjo

    Sjon Bloemzegt

    2 jaar geleden

    We hebben het fantastisch gedaan. We hebben de hele wedstrijd gedomineerd met één man minder!!

  • Rob

    Robertzegt

    2 jaar geleden

    Ik snap echt die negatieve reacties niet. Ik zie juist een enorm positieve vibe.

    Paar maanden gedegradeerd en zie de kopjes omlaag. Nieuwe technische staf en directeur, waarmee het heel logisch dat het even duurt voordat je een team bouwt. Er was natuurlijk alleen gescout voor de eredivisie.

    Weg zijn blaswich, Fadiga, knoester, qualiata, Kio, burgzorg, vloer, azzoui en sierhuis. Stuk voor stuk eredivisie waardig spelers.

    Daarom des te knap dat er zo snel weer een team staat. Gisteren zag ik echt de wil om te winnen en duidelijke contouren van de inbreng van de nieuwe technische staf. Dat je dan af en toe de vrij man niet kan vinden met 10 man is logisch.

    We zijn koploper, er zit 11.000 man op de tribune, uitvak is vol, team raakt ingespeeld en de koppies staan weer omhoog. Ik heb de volste vertrouwen dat we alleen nog maar beter worden.

  • Edd

    Eddyzegt

    2 jaar geleden

    Ik miste alleen Sam Scheperkamp in de basis. Die jongen heeft ALLES in zich om uit te groeien tot een drager van dit elftal. Daar zit wel op zijn jonge leeftijf al dat stukje slimheid en gochme in.

    Opstelling Den Bosch uit.

    Brouwer
    Mokone, Rente, Hoogma Jr, Roosken
    Bruns (gewoon laten spelen vanaf begin, dan staat hij er met een x-aantal wedstrijden) Scheperkamp, Schoofs
    Nankishi, Laursen, Hansson.

  • Edd

    Eddyzegt

    2 jaar geleden

    @Allen. Hoe kun je nu in hemelsnaam nog negatieve gevoelens hebben als je bijna de hele wedstrijd met 10 man speelt. Sfeer op de tribune een dikke 9 met een volle bak! Natuurlijk is er kwaliteit weggegaan na de degradatie dus je hebt een JAS uitgedaan. Het enige wat ik mis is echte leiderschap bij 1-2 gelouterde om gochme in dit team te krijgen. Na de rode kaart zag je dat Helmond er vol op wou. Geef ze nu dat idee. Laat je lekker het spel aan hen over. Kwalitatief ben heb je veel betere spelers in de 1 op 1 vergelijking. De kansen komen 2e helft dan vanzelf want ze zitten dan al kapot en win je alsnog veel dikker ook al speel je met 10 man. Dat stukje gochme zou je van Marko en Thomas moeten kunnen verwachten. Maar Marko is nog LANG niet op nivo als die er nog komt. Bruns komt vanzelf. Heb cht genoten van Rente (die ikzelf nooit meer had laten spelen omdat die zo graag weg wilde) gij speelde echt getergd en met name zijn enorme vreugde ook na de goals viel me op! Daarnaast Schoofs (ik vond hem echt lang de zwakste schakel op ons middenveld) maar diepe buiging wat was hij vlijtig, werkte voor 3 compenseerde bijna in zijn uppie het verlies van Ouahim.

  • Mat

    Matzegt

    2 jaar geleden

    We staan bovenaan met een knap doel gemiddelde en nog steeds is het sentiment negatief hier.

    Zo jammer, vooral omdat sinds de oorwassing (waarin ook HAFC negatief was) alle wedstrijden zijn gewonnen met een doelgemiddelde van 10-3. Verdedigend wordt er nagenoeg niets weggegeven, je scoort over het gehele seizoen bijna 3 doelpunten per wedstrijd en hebt een van die wedstrijden ook nog eens voor 75 minuten met 10 man gespeeld.

    In de winterstop ( we zitten al op een kwart) is er financiële ruimte om eventueel het elftal te versterken, wat willen we nog meer? Geen enkel elftal heeft overigens drie spitsen op de plank liggen. Dat beide nu geblesseerd zijn is domme pech.

    Hopelijk is armenteros wel snel fit, want je mist hem wel.

  • Ste

    Stefzegt

    2 jaar geleden

    Ps Schoofs was voor mij de man van de wedstrijd, wat liep hij veel vuile meters

  • Ste

    Stefzegt

    2 jaar geleden

    Blij met de 3 punten. Dik verdiend.
    Maar waarom Scheperman niet mocht spelen? Bruns levert veel ballen in en is overal te laat.
    Marko is ook nog niet zichzelf.
    En wat is er met Cicillia?
    Samuel is geblesseerd maar cicillia?

  • Joh

    Johanzegt

    2 jaar geleden

    Schoofs doet het toch steeds beter. Mijn complimenten. Misschien dat dit wel zijn niveau is en hij kan uitblinken. Mag alleen nog wel iets vaker schieten, maar koppen kan hij wel.

  • Pol

    Polliezegt

    2 jaar geleden

    Prima overwinning. Op inzet met 10 man nog weten te winnen . Veel strijd werd er gegeven.

    Domme rode kaart van Anas. Er blijkt bij hem toch een bepaalde kortsluiting in het hoofd te zitten. Vreemde acties heeft die man. Een psycholoog zou hem echt helpen. Goed interview over hem gelezen. Heeft met zijn jeugd te maken , voelt zich achtergesteld en heeft moeten knokken waar hij nu is. Goede eigenschap echter sla er niet in door.

    Eens dat de selectie te smal is, komt vast nog wel wat bij in de winterstop.

    Ik ben dan toch stuk positiever dan anderen. Als je met 10 man deze wedstrijd weet te winnen en te domineren dat ben je een klasse beter. Middenveld was nog zo slecht niet. Het overlopen van het middenveld heb ik niet gezien. Wel goede passes van Marco Veijenovic die toch met zijn passes en overzicht de bal goed kan verleggen. Bruns verzette veel werk. Schoofs ben ik altijd geen fan van geweest maar gisteren was die goed. Rente voegt toch veel meer kwaliteit toe. Nakinshi mooi doelpunt. Supersnelle speler.

  • Mar

    Martijn32zegt

    2 jaar geleden

    Blij met de 3pnt. Maar wat gaat er veel mis. Heel slordig in de passing. Marko en bruns vallen me echt tegen waarom gekocht? Kunnen het niet belopen. En nu heb je een paar blessures en er zit gewoon niets achter. Nico Jan zeer aan te rekenen. Valt me behoorlijk tegen. Hopelijk komt er wat bij in de winterstop.

  • jan

    janzegt

    2 jaar geleden

    Jongens niet zo negatief
    Er wordt aanvallend gevoetbald beter als vorig jaar en hard gewerkt
    Complimenten voor njh en de technische staf

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    De punten zijn binnen, hoe moet je niet vragen. Voetbal een mager 6-je, inzet een 8, Helmond Sport een 3, Quahim een 3 en de sfeer in het stadion een 8. Het aankoop beleid van Hoogma zal ik nog maar geen cijfer geven.

  • DDB

    DDBzegt

    2 jaar geleden

    Ik heb in mijn hele leven bij Heracles nog nooit zo’n zwakke bank gezien. Er zit geen enkele kwaliteit op. Bruns en Marko kunnen het niet meer belopen, maar er zit ook niets achter. Gelukkig nu weer 2 makkelijke tegenstanders, maar wat is de selectie toch slecht samengesteld. Haal Ted van Leeuwen op in de winterstop. Nico Jan heeft mij diep teleurgesteld.

  • Jop

    Jopiezegt

    2 jaar geleden

    Azzaoui was sinds lange tijd weer eens in het stadion. Zou hij wellicht naar de winterstop weer aansluiten?

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Ben het met Olemla eens. Selectie is veel te smal. Op karakter kun je deze thuiswedstrijden nog winnen, uit wordt het al veel moeilijker. Was gisteren echt niet om aan te zien wat er fout ging. Maar gelukkig 3 punten tegen echt een slechte tegenstander.

  • Jac

    Jackzegt

    2 jaar geleden

    @ BROODJE_BALMELO

    Een goed doel ? Want ?

  • Kri

    Kriszegt

    2 jaar geleden

    Drie punten erbij in een moeilijke wedstrijd door, weer, een vreselijk domme en terechte rode kaart. Mooi dat we de wedstrijd over de streep trekken, maar zeker ook dat we nauwelijks wat weggeven en ook in de eerste helft de beste kansen hadden. De verdediging zit goed in elkaar, ook met Rente, terwijl Bruns en Marko fitter en fitter worden. Deze gewonnen, op naar volgende wedstrijd.

  • Bro

    Broodje_Balmelozegt

    2 jaar geleden

    Ouahim een half maandsalaris boete en dat naar een goed doel, heeft duidelijk niet geleerd van Twente thuis vorig jaar. Hoop op flinke schorsing erbij, wie niet luisten wil moet maar …

    Voor de rest knappe prestaties van de 10 man, Schoofs vond ik ook buitengewoon goed deze avond. En hoe sneu ook voor Sonnenberg, Rente is echt te goed

  • Flm

    Flmzegt

    2 jaar geleden

    Dat Pec verloren heeft van Ado was toch echt door eigen doelpunt van Pec. Dat kan gebeuren. Effe realistisch blijven. Pec heeft een goed team.

  • Stu

    Stulanowskizegt

    2 jaar geleden

    Gek hé Johan dat het team eredivisie onwaardig is. Je speelt namelijk kkd. Laursen pakte de spits positie oom prima op, wat ongelukkig met zijn keuzes verder. Ons middenveld blijft toch wel ontzettend zwak en daardoor lijkt het er ook op dat je steeds geen grip op de wedstrijd krijgt maar onze aanval en verdediging maakt een hoop goed.
    Ook grappig dat sommige mensen maar naar andere clubs blijven wijzen en alsof die zo fantastisch zijn. Er werd een hoop vergeleken door deze mensen met ‘kijk eens hoeveel dit team van dit team wint. Wij wonnen maar met zoveel!!” Maar nu pech thuis verloren heeft van ado is dat ook een stuk minder geworden.

  • DOL

    DOLzegt

    2 jaar geleden

    Mooi om de beleving te zien vandaag. Laten we dit doortrekken naar Den Bosch uit. Daarnaast is azzaoui weer gespot in het stadion, lijkt me een welkome versterking.

  • J.s

    J.s.zegt

    2 jaar geleden

    Knap hoe de wedstrijd over de streep wordt getrokken. Bruns in balbezit erg slecht(verwacht je meer van) en Marko in balverlies erg slecht(wat mag je er van verwachten). Ouahim, is de komende 3 weken er niet bij. Wat een dwaze tackle, en met een 2 0 overwinning is het wel makkelijk je excuus te maken. Overigens wel mooi dat die het doet. Verbaasde mij wel dat Helmond echt niks heeft gedaan om de wedstrijd te maken, na de rode kaart. Paar keer dreigend geweest maar meer ook niet. Terechte overwinning op naar Den Bosch.

  • Buk

    Bukszegt

    2 jaar geleden

    Een beetje tegenstander had vanavond gehakt van ons gemaakt.

    Kei hard gewerkt, compliment!

    Gebrek aan kwaliteit op het middenveld is enorm
    Hoogma, wat triest ingekochte, met zover geld op de bank.

    In de winter flink inkopen, mits je wilt promoveren

  • Joh

    Johanzegt

    2 jaar geleden

    Dat Helmond kon er werkelijk waar helemaal niets van. Gemiddelde 2e divisie club is niet minder.

  • Sco

    Scoutzegt

    2 jaar geleden

    Winnen met 10 man is goed. 11.000 man publiek en veel sfeer in het stadion is top. Hoogma moet een schop onder zijn r..t hebben omdat wij met ons poen ons gewoon slecht versterkt hebben. Marko en Bruns worden gewoon overlopen. Ons middenveld is zo zwak. Jammer. We hadden de Helmond sport gewoon vd mat moeten tikken. Publiek op de banken. Het gaat ons nog een keer mis. De invaller die scoorde is wel een talentje.

TopReacties

Arthur2 jaar geleden

Oké, dìt was kampioen-waardig! Super knappe teamprestatie! Roosken, Rente, Laursen en Hanson waren geweldig! Wat mij betreft had Ibrahimoglu wel een keer speelminuten mogen krijgen. Sierra had nog een prima pass in de paar minuten speeltijd die hij had. Mooi dat Nankishi z’n eerste doelpunt pakt. Menig club in de eredivisie zal jaloers zijn op onze verdedigers en aanvallers.

Arthur2 jaar geleden

…en onze supporters zijn ook top!

Pietertje-572 jaar geleden

Wat je nu ziet iedereen wou er voor vechten de verdediging met rente straalde rust uit knap gedaan met 10 man

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia