Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Heracles nieuwe koploper KKD

Geschreven door Bjorn Wind op 30 sep. 2022

Heracles is na de negende speelronde de koploper in de Keuken Kampioen Divisie. Dankzij puntverlies van PEC Zwolle en een moeizame winst van Heracles in Den Bosch staan de mannen van John Lammers nu op een eerste plek.

Vanwege de schorsing van Anas Ouahim moest er geschoven worden in de opstelling. Samuel Armenteros was terug te vinden in de spits en het middenveld bestond uit Thomas Bruns, Marko Vejinovic en Lucas Schoofs. De Almeloërs begonnen sterk met een aantal kansen, maar helaas kreeg Laursen de bal niet achter de keeper van Den Bosch.

Oud Heraclied Joey Konings deed dat wel. Na drie keer achter elkaar de bal niet fatsoenlijk weg werken krijgt Konings de bal voor zijn voeten en die ramt hij achter Michael Brouwer. Heracles beet snel weer van zich af met een prachtig doelpunt. Een lange bal van Hoogma werd op Bergkampiaanse manier gecontroleerd door Emil Hansson, die hem over de uitgekomen keeper heen wipte en de stand weer gelijk trok.

In de rust bleef Marco Rente achter in de kleedkamer en hij werd vervangen voor Sven Sonnenberg. De Almeloërs waren de betere partij, maar Den Bosch kwam gaandeweg de tweede helft wel beter in de wedstrijd. Konings had ook de 2-1 nog op de schoenen, maar deze keer kwam Brouwer als winnaar uit de bus. In een fase waar de thuisploeg wat meer risico wil gaan nemen, komt Heracles op voorsprong. Na een goede combinatie op de linkerflank vindt Thomas Bruns de ingevallen Abed Nankishi op de rechterflank. Hij kapt zijn directe tegenstander uit en schiet de bal tegen de touwen, 1-2!

Op het einde is het nog even billenknijpen maar, op een paar dreigende momenten en een bal voorlangs van Danny Verbeek na, was er weinig aan de hand. Volgende week vrijdag kan Heracles in een thuiswedstrijd tegen De Graafschap de eerste periodetitel binnen slepen. Laten we ervoor zorgen dat dit voor een uitverkocht huis gaat gebeuren!

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

57

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    één jaar geleden

    TOM
    1 oktober 2022 10:0 Ze beginnen daar in My little pony dorp weer megalomane trekjes te krijgen. En dat terwijl ze door een gunst van de KNVB mochten voortbestaan na allerlei frauduleuze praktijken. Ik zou tegen de Wannabees uit Enschede willen zeggen, betaal eerst de lening terug aan de gemeente (wat achteraf na nu blijkt ten onrechte is kwijtgescholden) voordat je het geld uitgeeft aan allerlei onnozele acties zoals een zogenaamde regioshirt. Trouwens aan dit lapje stof veeg ik mijn kont af!!

  • Bon

    Bonafidezegt

    één jaar geleden

    We waren in de wedstrijd tegen Den Bosch sterker dan de thuisploeg. Verdiende overwinning. Gelukkig ook dat de concurrentie de punten lieten liggen. Vooral het puntenverlies van Zwolle voelde goed. Op dit moment de terechte koploper, ondanks dat er nog veel beter kan.

    C’mon Heracles!

  • Jan

    Janzegt

    één jaar geleden

    Kaarten kopen voor Zwolle uit jongens!! 10:00 is de kaartverkoop gestart en het gaat hard.

  • Tim

    Timzegt

    één jaar geleden

    @Johan

    Ik hoop dat je een grap maakt?

  • Joh

    Johanzegt

    één jaar geleden

    Bosz ik heb geen plan B, en heb geen flauw idee wat te doen als de tegenstander ons vastzet. Nee dankjewel. Liever een goeie middenvelder. Levert ons meer punten op.

  • Jac

    Jackzegt

    één jaar geleden

    @Hans Je zegt het precies goed.. zolang ze het intern goed voor elkaar hebben. Daarna ben jij zo’n type die ook over hem begint te schreeuwen.

    Tis gewoon tactisch niet een hele sterke trainer.

    Peter Bosz is bijna klaar in Lyon. De man is 58 en heeft het meeste wel gezien bij (top)clubs. Nu promoveren en een beleid maken dat hij de komende 5 jaar onze trainer is samen met zijn maat Hendrie.

    Dat zou de beste transfer ooit zijn.

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Ach waar gaat dit weer over…zolang ze het intern goed voor elkaar hebben (sfeer en tactisch) vind ik het heerlijk en een complete verademing dat John het lekker simpel houdt.
    Interessante gelul altijd.

  • Mic

    Mickzegt

    één jaar geleden

    Aub zeg.. we spelen niet bij een 3de klasse elftal? Je mag in mijn ogen best wat inhoudelijk verwachten van een trainer.. ik zie ook problemen als we straks wél 2 keer verliezen.. kan deze trainer dat omdraaien?

  • Pie

    Piet IIIzegt

    één jaar geleden

    Het is ook al gauw niet goed. Wormuth was een professor, Lammers weer een simpele trainer die open deuren intrapt. We moeten het ook niet moeilijker maken dan het is, we spelen in de KKD met een van de beste selecties. Dan moet je er gewoon 9/10 keer eentje meer maken dan de tegenstander?.

    Ik hoop dat we in de winterstop nog wel wat gaan aantrekken. Nankishi heeft laten zien een toevoeging te zijn. Dat mis ik nog aan de linkerkant achter Hansson. Een goede middenvelder mag er ook wel bij, evenals een jonge spits. Onze oudgedienden overtuigen nog niet, daarnaast is het voorin wel erg dunnetjes.

  • Jan

    Janzegt

    één jaar geleden

    Niek ben het helemaal met je eens hohn Lammers is een openbaring vergeleken met frank w

  • Jac

    Jackzegt

    één jaar geleden

    Bedankt aan de stoere mannetjes die vorig jaar hebben lopen vechten met PEC Zwolle Halfweg Heino. Nu mogen we met zijn allen heerlijk plaats nemen in het busje. Zijn er stadionverboden uitgedeeld? Tuurlijk niet..

  • Dol

    DollePauperzegt

    één jaar geleden

    Ja chris, je moet inderdaad meestal presteren als je kampioen wil worden……. Kun je geen rechterhand worden van opendeur lammers?

  • Chr

    Chriszegt

    één jaar geleden

    Oh ja, onze trainer: prima!
    Geen gedoe. Gewoon duidelijk aangeven hoe het zit en door! Daarnaast ook gewoon een leuke kerel. Presteren én plezier is misschien wel een niet te onderschattend ingrediënt om uiteindelijk kampioen te worden.
    Mooie tandem met Kruzen. We gaan ervoor!

  • Chr

    Chriszegt

    één jaar geleden

    Fijn weer 3 punten! Tuurlijk hopen we allemaal dat het voetbal ook nog beter wordt (mn op middenveld), maar zolang we met ‘nog niet het beste voetbal’ ook op de 1ste plek staan hoor je mij absoluut niet klagen.
    Het is natuurlijk ook geen ‘computerspelletje’. Als het zo makkelijk zou zijn zou elk team met hoogste begroting altijd elke competitie winnen. Dat is (gelukkig) op geen enkel niveau zo! Ben erg blij en tevreden met ons team tot nu toe. Spelen om te winnen, veel doelpunten. Heerlijk toch!?!
    In de spits nog beetje ‘magertjes’ wat mij betreft. Hoop dat Armenteros snel weer paar doelpuntjes mee gaat pakken. Vooral ook voor zijn eigen zelfvertrouwen.
    Daarnaast hopen dat ‘de puzzel’ op het middenveld binnenkort in elkaar gaat vallen.
    Bruns en Veijenovic kunnen denk ik nog wat beter (en heb er ook vertrouwen in dat ze dat gaan laten zien).
    Vrijdag ook even de complimenten naar onze doelman Brouwer. Red een paar hele moeilijke ballen voor ons. Klasse!
    Hoop dat we vrijdag in eigen huis tegen de Graafschap mooie pot met veel doelpunten en 3 punten voor ons op de mat kunnen leggen!
    Zin in!

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Precies, staan we gewoon bovenaan met een no-nonsese trainer die samen met Krüzen lekker probeert aan te vallen,zijn er 2 lieden die commentaar op de technische staf uiten…..sommigen moeten ook gewoon altijd zeiken.
    Gelukkig is duidelijk te zien dat de spelersgroep er anders over denkt en een echte eenheid uitstraalt.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Wat een gezeur over de trainer. Straks ligt het nog aan de hond van de tante, van de buurvrouw van John. Voetbal is gewoon open deuren in trappen. En hebben we een keer een nuchtere kerel ipv een marathon man , is het weer niet goed. Ik zag maar een goede opmerking: iedere trainer is zo goed als het materiaal waar hij mee werkt .

  • Nie

    Niekzegt

    één jaar geleden

    Ik vind Lammers juist een verademing ten opzichte van professor Wormuth.

    Gewoon lekker normaal doen, uitgaan van aanvallend voetbal, en het toch vooral niet ingewikkelder maken dan het is.
    Het is toch heerlijk dat de focus niet meer licht op de 0 houden en de meeste km’s af leggen , maar op meer scoren dan de tegenstander en winnen.

    Daarnaast lijkt John mij ook gewoon een leuke vent waarmee je prettig kan samenwerken en ook een type die met zijn Brabantse nuchterheid en gezelligheid er een echt team van kan smeden.

    Het voetbal kan en moet uiteraard nog wel wat beter, maar ik denk dat we gezien de stand en de resultaten toch gewoon dik tevreden mogen zijn hoe het tot nu toe gaat. Kijk je naar een Willen II die in de zelfde situatie zitten als ons, dan hebben wij het tot nu toe toch een heel stuk beter voor elkaar!
    Daarnaast staan we momenteel ook boven Zwolle, een club die de degradatie al veel langer zag aankomen en die sinds de komst van Schreuder eigenlijk al een veel langere tijd aan het bouwen zijn aan het team. Naar mijn idee gingen ze dan ook met een voorsprong dit seizoen in ten opzichte van ons.

    Maar zoals dus aangegeven ben ik meer dan tevreden over hoe het tot nu toe gaat, en ik denk dat als dit team zich zo blijft ontwikkelen en de jongens krijgen steeds meer zelfvertrouwen . Dat dit team straks echt gaat lopen als een malle!

    Enige zorgenkindje blijft toch wel de wat smalle bezetting op sommige posities. Een goede rechtsbuiten,spits en CAM erbij om eventuele blessures op te vangen was voor mij geen overbodige luxe geweest!

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    @Hans

    Niets te nadele van Lammers hoor, het lijkt mij een bijzonder aardige en sympathieke man.

    Maar het lijkt mij meer een type materiaalman, of barman. Zo iemand die door iedereen op de club “Ome Sjon” genoemd wordt en ‘s avonds bij SBS 6 Hart van Nederland in het zonnetje gezet wordt omdat hij al 40 jaar de jeugdspelers van de plaatselijke amateurvereniging voorziet van een lekkere kop warme thee.

    Maar goed smaken verschillen

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    Kruzen is idd een geval apart. Werkt altijd in de luwte. Misschien is dat wel zijn kracht.

    Hij wordt niet voor niets altijd door Bosz meegenomen op avontuur.
    Spelers zijn altijd lovend over hem.
    Dus op een of andre manier moet hij wel wat extra’s bieden.
    Geen idee wat zijn aandeel is. Maar blijkbaar functioneert het zo met Lammers dus ik vind het prima zo

    Als we maar promoveren.

    Dit jaar gewoon overleven

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Wat een gelul man…..moet Lammers dan net zo interessant doen als het gross van de trainers in trainersland?…hou het gewoon simpel,dat interessante gelul altijd.
    Zolang ie samen met Krüzen maar de juiste dingen in de kleedkamer en op het trainingsveld zegt…..daar gaat het om.

  • Dir

    Dirkzegt

    één jaar geleden

    @Mark

    Helemaal mee eens.. hoor termen als:

    * genieten van de wedstrijd
    * tegenstander de wil opleggen
    * lekker voetballen
    * eerst winnen, dan mooi voetbal
    * publiek vermaken

    Ik zou niet met deze trainer de eredivisie in durven.. nu win je potjes omdat Telstar en Den Bosch gewoon hele matige tegenstanders waren..

    Had in die zin ook meer verwacht van Kruzen..

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    @Dirk

    Klopt idd wel wat je zegt over Wormuth.

    Maar die clown die we nu hebben is niet veel beter hoor.
    Die Interviews van Lammers zijn ook tenenkrommend, je krijgt de ene cliché, na de andere om de oren. De man trapt louter open deuren in.

    Maar ja laten we het daar niet meer over hebben

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    Na 9 speelronden staan we gewoon op plek 1.
    Dan mag je er iets van vinden toch?
    ????

  • Dir

    Dirkzegt

    één jaar geleden

    Wormuth laat bij Groningen zien hoe matig het allemaal is..

    Spelers als Kuwas, Dessers, del la torre, monteiro, vd water hebben deze man echt gered.. kwaliteit betaald zich uiteindelijk terug op het veld.

    De term.. de trainer is zo goed als zijn materiaal lijkt hier duidelijk te zien.

  • M

    Mzegt

    één jaar geleden

    Ik heb nog nooit in mijn leven iemand zo obsessief met een vlag zien zwaaien als gisteren in Den Bosch. Die man heeft geen moment van de wedstrijd gezien. Hij nam daarin zijn medesupporters die achter hem stonden mee, want die zagen er daardoor ook geen fluit van.

    Wel blij met de overwinning! Op naar het kampioensschap!

  • Pos

    Positivozegt

    één jaar geleden

    Koppositie gepakt, gewonnen, de periode binnen handbereik en maar 31 reacties. Zegt veel over de azijnzeikers die hebben niets te zeiken en te zuigen hier. Als er straks weer een keer verloren gaat worden zullen de reacties niet te tellen zijn.

  • Mar

    Martijn32zegt

    één jaar geleden

    @ heracles is de club

    Of we 1ste of 2de staan of niet. Ik neem aan dat er sowieso spelers bijkomen. Kijk gisteren eens naar je bank er moest zelfs een jeugdspeler bij. Stel dat je een hansson een hele tijd kwijt bent wie vangt dat op. Er moet echt wel wat bij en ook kwaliteit had veel meer van een bruns en marko verwacht.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Dat begrijp ik, ja kan nu geen eredivisie waardige selectie hebben, mede omdat bepaalde spelers niet in de KKD willen spelen. Maar het komt op mij vreemd over dat je bepaalde spelers langer vastlegt in de wetenschap dat ze bij promotie tekort komen. Daar begrijp ik de logica niet van?

  • Flo

    Floaterzegt

    één jaar geleden

    Goed was het gisteren niet maar des te beter dat je dan alsnog met drie punten huiswaarts keert. Den Bosch zette ons hoog vast bij spelhervattingen viel mij op en daar hadden vooral Brouwer en Rente wel moeite mee met enkele risicovolle terugspeelballen tot gevolg. Je merkte dat we op het middenveld een mannetje miste die onder druk uit kan voetballen, zoals DLT in het verleden of Ouahim dit seizoen. Dan had er veel ruimte gelegen op die momenten, maar nu moesten we de lange bal spelen en kwam Armenteros er niet aan toe. Je zag ook weinig goede combinaties op het middenveld.

    Opvallend ook dat Schoofs een groot deel van de wedstrijd de meest vooruitgeschoven middenvelder was. Diep respect voor hoe hij door bleef gaan, wat een meters zal hij hebben gemaakt. Meer dan Vejinovic en Bruns samen gok ik. Tweede helft begonnen we feller en agressiever en je merkte dat het begon te kraken bij Den Bosch. Achterin stond het beter met Sonnenberg, al kregen we ook nog wel wat kansjes tegen die goed afliepen. De wissels kwamen op het goede moment en ook Bruns begon beter in het spel te komen, mede door wat beuken en zuigen. Goed uitgespeelde goal uiteindelijk.

    Schoofs voor mij de man of the match door zijn werklust, verder Brouwer, Hansson en Hoogma ook goed. Mokono verdient nog een speciale vermelding, wat een krachtmens is dat zeg. Ik ben fan! Op naar de volgende wedstrijd, hopelijk beter spel met eenzelfde resultaat.

  • Her

    Heracles is de clubzegt

    één jaar geleden

    @ Jesse,

    Het is logisch dat we nu geen eredivisie team opstellen.
    Het is ook vrijwel onmogelijk om op alle posities eredivisiewaardige spelers te vinden, die een niveau lager willen spelen. Dit is ook lastig te financieren nu we minder inkomsten hebben.
    Ik denk dat het nog erg lastig wordt om dit jaar al te promoveren, maar we gaan het zien. Als we tijdens de winterstop niet bij de eerste 2 staan, moet er wat mij betreft versterking komen en ik geloof ook dat dat zal gebeuren.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Laten we vooral profiteren van het feit dat het bij Pec en Willem II ook helemaal nog niet loopt. Dat zijn voor ons de twee belangrijkste concurrenten straks einde seizoen. Het viel mij gisteren op dat die Kraai bij ESPN niet zo enthousiast was over ons spel. Hij heeft wel een punt, we voetballen nog niet best tegen deze laagvlieger. Het doel heiligt de middelen en dat gaat boven schoonheid ?. Ik wil geen namen noemen maar we hebben spelers in onze selectie die je er nu (nog) bij kan hebben, maar als we promoveren je dan heel snel afscheid van moet nemen. Deze kunnen in de eredivisie niet meer meekomen.

  • Sco

    Scoutzegt

    één jaar geleden

    De trainers geven dezelfde reactie op de wedstrijden dan wat hier wordt genoemd. Dus eigenlijk staan de neuzen dezelfde kant op en wordt er nu vooral gekeken naar Hoogma wat hij er aan gaat doen want veel groei zit er bij de meesten niet meer in.

  • DS

    DSzegt

    één jaar geleden

    Zal wel aan mij liggen, maar ik vond het nog niet eens zo heel erg slecht! Ik vond Den Bosch ook gewoon leuk voetballen en lekker aanvallend, speelden ook gewoon om te winnen! Wel van mening dat we met de kwaliteit wat wij hebben er beter mee om moeten gaan! Maargoed de 3 punten die tellen, we kunnen er weer 1 afstrepen

  • DDB

    DDBzegt

    één jaar geleden

    Was weer een slechte wedstrijd, maar gelukkig winnen we. Geluk van de kampioen hoop ik. Brouwer, onze rechtsback en Schoofs weer erg goed. Mooi om te zien dat die van Werder ook wel wat kan. Hebben we tenminste wat achter de hand. De 3 oud gedienden waren weer niet best. Marko en Bruns kunnen gewoon niet meer sprinten. In de winterstop moet er echt een middenvelder bij. Sonneberg viel goed in, mag ook gezegd worden. Nu nog een makkie en dan de zware tegenstanders. Ben benieuwd.

  • JHR

    JHRzegt

    één jaar geleden

    toch blijft het gek. dat heel veel supporters zich afvragen waarom Ibrahimoglo geen kans krijgt. wat heeft hij misdaan dat hij niet mag invallen. de inval beurten van Sierra vallen mij ook altijd tegen.
    terwijl Ibrahimoglo gewoon een verdraaid goede voorbereiding op de mat legte.

    is er iemand die daar meer van weet?

    WE ARE BLACK WE ARE WHITE WE ARE FUCKING DYNAMITE!!

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Drukte om niks, we staan bovenaan! En als het allemaal zo gaat zoals de criticasters hier willen, dan winnen volgend jaar de titel. Kom op jongens wordt wakker, we zijn gewoon beter dan de concurrentie, mits het team scherp blijft.

  • sch

    schultenbrauzegt

    één jaar geleden

    @tom wat moeten wij met deze infoover fct?

  • lor

    lorenzazegt

    één jaar geleden

    @tom wat moeten wij met fct info?

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Nog twee competitiewedstrijden doorkomen zonder Ouahim….dit is voetballend wel wat je nu mist.

  • Her

    Heracles4Lifezegt

    één jaar geleden

    Extra kaarten voor maar €10 voor a.s vrijdag tegen de Graafschap. Op naar een volle bak, op naar de eerste periode! FORZA HERACLES

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    Ben in ieder geval blij dat de spelers zelf ook inzien dat het slecht was en dat het beter moet. Dat betekent dat ze zelf de lat ook hoog leggen.
    Als dit zo doorgaat zal het kwartje een keer de andere kant opvallen en verlies je een partij.

    Middenveld klopt van geen kanten. Lammers moet maar eens ophouden met Bruns en Vejinovic de hand boven het hoofd te houden. Geef andere jongens een kans..

    Een troost. Als je kijkt naar het voetbal van PEC zwolle.. die zijn echt niet beter dan ons hoor

  • Kri

    Kriszegt

    één jaar geleden

    Het was niet best, maar wel drie punten, vond het ook wel verdiend, en de andere uitslagen vielen goed. Top avond!!!! Moet je nagaan als we nu ook nog beter gaan voetballen…

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    één jaar geleden

    @ Mark; helemaal mee eens!

    Happy 3 points , en met het onverwachte verliespunten van de concurrentie!

    Maar het hadden ook zomaar verliespunten kunnen zijn aan onze kant

    Maar had en als telt niet , maar het is wel een waarschuwing om alert te blijven .

    Mooi om te zien de volle uitvakken klasse gewoon !

    Top weekend , next match is wat telt .

  • Buk

    Bukszegt

    één jaar geleden

    Gelukkig kunnen we teren op een zeer goede aanval. Ondanks alles boven aan.

    Ik ben fan van ibramoglu.
    Snap niet dat deze man geen kans krijgt. Lammers gaf voor de wedstrijd ook aan niet tevreden te zijn over het middenveld.
    Is bruns dan echt beter!!!!!

  • Edd

    Eddyzegt

    één jaar geleden

    Brouwer Hansson Hoogma Nankishi top!!

    Wij staan bovenaan, ja wij staan bovenaan?????

  • Dir

    Dirkzegt

    één jaar geleden

    @Heracles Harry

    Waarom wil je hun er zo graag bij hebben? Bedoel t maakt mij niet uit hoor wel of niet..

  • Her

    Heracles Harryzegt

    één jaar geleden

    “Bergkampiaanse” jaja dames en heren we hebben het galgje-woord-van-de-week te pakken!! ;D

    Het moet nog net ff iets beter gaan klikken en dan gaat ook Sammy (weer) meer renderen. Ik blijf erbij dat je (tenminste voor nu) zou moeten kiezen tussen Bruns en Veijnovic (ten gunste van uiteraard Ouahim of zeker ook *tenminste eens een keer vanaf de start* Siërra of Ibrahimoglu).
    Keihard werken om dat KLIK! niveau samen te bereiken, laat staan behouden, maar het ligt echt heel nadrukkelijk binnen handbereik.

    Doodzonde dat de Superboeren er niet bij mogen zijn komende week. Creatieve oplossing zou ik ook mooi vinden, maar zo’n risico neem je als profclub niet denk ik (helaas). Maar wat eem timing van die bestraffing inderdaad ey, tjonge jonge wat dom dom dom… sorry Doetinchem/Achterhoek!!

  • J.s

    J.s.zegt

    één jaar geleden

    Kan een leuk feestje worden toch volgende week. Niet het einddoel, maar voor de sfeer zou het top zijn als je die periode thuis pakt. Misschien in een uitverkocht Stadion wel?

  • Jac

    Jackzegt

    één jaar geleden

    In de winterstop toch maar even kijken of we aanvallend wat kunnen halen.. het doet me pijn te zeggen, maar Armenteros is geen schim meer van zijn 2de periode..

TopReacties

Jesseéén jaar geleden

Uitstekend resultaat en mooie uitslagen vanavond voor ons. Daardoor terecht koploper. Over ons voetbal zal ik niet veel woorden vuil maken, dat was naatje?

Stulanowskiéén jaar geleden

Als ik een shirt van nankishi koop betaal ik dan per letter? Anders laat maar hoor.

HAFC1903één jaar geleden

Fijne start van het weekend. Rond hun goal even wankelen achterin, maar daarvoor en daarna waren we de betere en was het voetballend gezien een stuk comfortabeler dan afgelopen uitwedstrijden. Ook fijn dat de concurrentie meewerkt zodat we met een kleine voorsprong de komende weken ingaan.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia