Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Deze keer géén comeback voor Heracles

Geschreven door Bjorn Wind op 14 okt. 2022

Heracles is tegen de tweede nederlaag van het seizoen aangelopen. Op bezoek bij PEC Zwolle kwamen de Almeloërs in de eerste helft met 3-0 achter, maar wisten ze met veel moeite nog terug te komen tot 3-2. Een gelijkmaker bleef helaas uit, waarmee het gat tussen Zwolle en Heracles verkleind is tot twee punten.

Van tevoren was het al te verwachten dat er veel gescoord zou worden. Beide ploegen spelen dit seizoen aanvallend, waardoor de focus wat minder op verdedigen ligt. Daar wist de thuisploeg meer van te profiteren, want in een tijdsbestek van negen minuten wist PEC tot driemaal toe Michael Brouwer te verschalken. Kastaneer kreeg de eerste via een been van Marco Rente in het goal en Thy wist één bal in te tikken en zijn tweede knalde hij hard in de rechterkruising.

Vlak voor rust ontsnapte Samuel Armenteros na een lange bal van Brouwer en wist hij de Heraclieden wat hoop te geven richting de rust. Maar in de tweede helft wist Heracles geen moment een vuist te maken. Pas na het doelpunt van Rigino Cicilia, intikker na een goede actie van Armenteros, durfde Heracles echt aan te vallen. Helaas zonder resultaat.

De wedstrijd kwam ook nog een kwartier voor het einde stil te liggen nadat er vuurwerk op het veld belandde vanuit het uitvak. Dit als een reactie op het gestolen groepsdoek van Vak 74 dat getoond werd door de PEC-fans.

Heracles kan zich nu gaan richten op de volgende wedstrijd. Deze dinsdag zullen ze om 21.00 uur moeten afrekenen met RODA JC als ze in de volgende ronde van de KNVB Beker willen komen. Daarna staat voor de competitie vrijdag het thuisduel met FC Eindhoven op het programma, de huidige nummer drie.

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

57

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    @Buks nee, dat zijn er 2 (denk ik).

    “Laat ieder op z’n eigen manier reageren op deze site. Bemoei je gewoon niet met anderen.”
    Dat zei jij. Welke context mis ik daarin precies, gezien mijn reactie richting jou? Volgens mij slaat die gewoon de spiekker kats opm kop.

  • jot

    jotiszegt

    2 jaar geleden

    Wat gaat er nu gebeuren met de supportersverenigingen gaan ze volgende week door met een nieuwe naam of is het devenitief voorbij. staan er nog steeds mensen onderaan vakQ of blijft dat leeg. Maken ze nieuw vlaggen en troms? Wie weet meer hiervan.

  • Buk

    Bukszegt

    2 jaar geleden

    @harry lekker in de warrie
    Jij snapt compleet de context niet.

    Hans en Jesse= 1 persoon??

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Ach Roy knulletje, jij maakt je nog drukker om mij dan om het welzijn van ons clubje. Mijn mening doet er blijkbaar bij jou toe. Man focus jij je nu op jouw eigen mening en maak je niet druk om mijn input! Maar blijkbaar doet mijn mening hier wel wat voor jou, meer eer kan je mij niet geven maar blijkbaar ben je zo dom dat je het niet eens door hebt!

    Het voetbal dan maar, daar gaat het uiteindelijk hier om. Het was een slap zootje en we hebben ons het kaas van het brood laten eten. Was helemaal niet nodig want Zwolle was zeer pover. Terwijl ik dat zeg, zegt dat ook wat over ons. De enige uitzonderingen waren Armenteros en Brouwer. Als je zo slap en inspiratieloos begint kan je nooit een wedstrijd ombuigen. Vooral als je de goals zo simpel weggeeft. Onze buitenspelers gaven niet thuis. Gemakzucht maakt ze meester terwijl Zwolle verdedigend zwak was. Onnodig punten laten liggen, niet door het goede spel van Zwolle maar de gemakzucht en lamlendigheid van ons.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    BUKS
    15 oktober 2022 12:54

    Nee, je mag hier gewoon op iedereen reageren. Als je puur en alleen ‘monologisch’ wil publiceren, dan doe dat toch lekker op je eigen persoonlijke blog. Ik snap niet dat mensen niet snappen hoe REACTIES werken!!

    HANS
    15 oktober 2022 13:12
    (…) Jesse,terwijl dat de enige is die hier voetbal inhoudelijk nog iets toevoegt.

    HEY, ik doe mn best hoor, OOK in die zin! Soms iets TE veel welicht, maar toch! 😀

    ROY
    15 oktober 2022 12:44
    Waar is Jesse?
    ROY
    15 oktober 2022 13:39
    Hans is (…) Trolletje.
    (…)
    Oh en je wilt wat inhoudelijks?

    Over trollen gesproken. Stap nou es op met dat Jesse gebash telkens. Echt kansloos. Ik ben de eerste (weer) ALS (ook) van zijn kant weer overdreven/irritant is, maar iedereen hier kan er wat van geloof ik en jij al helemaal, dom gedoe, tjonge jonge jonge JONGE.
    Inhoudelijk betrap ik jou eigenlijk nooit op iets en ook deze ‘poging’ raakt echt kant noch wal, dus hou maar HEEL gauw op, of doe ECHT eens een poging iets bij te dragen en laat tenminste die schijnheilige kritiek richting anderen maar mooi achterwege. Hypocriet gedoe man, bah.

    @Robbie kern van antwoord op die vraag is dat dit label opgeplakt wordt als mensen hun ‘kritiek’ overdrijven, net doen alsof (enkel) anderen het probleem zijn, en/of zich van al teveel simplisme bedienen.
    Kritische noten zoals jij die hier nu levert, daar staat iedereen (denk ik) wel open voor. Daar zit gewoon wat in. Welke versterkingen er hoe hadden moeten/kunnen komen, laat staan hoeveel ‘sterker’ die ons echt (direct!!) hadden gemaakt, dat is altijd maar de vraag.
    Tot slot over de vlag, zit ook wat (veel) in, wat je zegt. Ik wil graag nog eens onderstrepen dat ik gisteren nogal vanuit de emotie reageerde en daar in de kern nog steeds achter sta, maar als wij BETER kunnen reageren (in plaats van ons tot een bepaald nivootje te verlagen), dan is dat alleen maar mooi. Ben benieuwd! 🙂

  • Rob

    Robbiezegt

    2 jaar geleden

    Waarom ben je gelijk een pessimist of negatieveling als je kritiek hebt. En dan zijn er trouwens wel heel veel. Het sprl is al weken niet geweldig, zijn een aantal keren goed weggekomen. De zwakte, met name op het middenveld, is wekelijks zichtbaar. Heb me vanaf het begin verbaasd dat we onze selectie niet versterkt hebben. Nu blijft het mi een gok wie straks 1 of 2 staat. Kan zijn dat wij daar staan, kan ook zo zijj van niet. We hadden met veel meer overtuiging 1e kunnen staan als het vertrek van sterkhouders als torre, Quagliata, fadiga, ( kio) op een goede manier was opgevangen, das niet gebeurd. Ons bint zunig. Nou, op het eind gaan we het zoen, kom je straks puntje tekort, heb je wat.
    En wat die vlag betreft kom op zeg , tis maar een vlag. Maak een nieuwe, grotere en klaar is kees. En pak zwolle op een ludieke manier terug, denk dat go ahead er ook wel voor in is. Zet ze met een mooi doek mooi voor lul, zou grappig zijn om dat bijv bij een wedstrijd van zwolle tegen dordrecht of zo te doen, dat verwachten ze niet.

  • Eri

    Erikzegt

    2 jaar geleden

    Zo slecht was het gister ook weer niet. Verdedigend kan het beter, omdat we de goals te makkelijk weggeven. Op het middenveld kunnen we wel een kwaliteitsinjectie gebruiken. De enigste speler die er gister bovenuit stak was in mijn ogen Bakboord. Mag ook wel een keer gezegd worden. Nu vlammen tegen FC Eindhoven!

  • Roy

    Royzegt

    2 jaar geleden

    Hans is Jesse net zoals Robbert en Ilonk. Trolletje.

    Oh en je wilt wat inhoudelijks? De eerste helft was kut en zwaar onder de maat, ons middenveld is niet de beste linie al weken niet.

    Nog meer open deuren? Nu niets aan te doen behalve trainen en coachen (hoef ik niet te doen), in winterstop maar verder kijken, hopelijk is Azzaoui dan fit.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Precies…volgens mij heeft Brouwer net die prijs in ontvangst genomen deze week!!!
    Beste keeper van de eerste periode…man man man.

  • DDB

    DDBzegt

    2 jaar geleden

    Dat weet ik ook wel Hans. Maar 1+1 is 2. Niet voor niets dat dat besluit wordt genomen. Telstar had wel fans mee mogen nemen. Wel mooi dat jij het over niveau hebt Hans. Degene die alles uit zijn duim zuigt. Beste keeper van de KKD ofniet Hans? En zo verzin je nog ontzettend veel.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Net als dat eeuwige gezeik tegen Jesse,terwijl dat de enige is die hier voetbal inhoudelijk nog iets toevoegt.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Jemig DDB heeft met roda supporters te maken,niets met heracles…typische reactie weer voor t gemiddelde nivo hier…..

  • Buk

    Bukszegt

    2 jaar geleden

    @hans ik wordt zo moe van jou

    Laat ieder op z’n eigen manier reageren op deze site. Bemoei je gewoon niet met anderen. Prachtig toch om zo af te reageren ipv stoeltjes afbreken.

  • DDB

    DDBzegt

    2 jaar geleden

    Na het optreden gisteren volkomen terecht. Zullen nog wel meer uitwedstrijden zonder supporters volgen. Kneuzen. Al die stoelen gooiers een SV graag.

  • Tom

    Tomzegt

    2 jaar geleden

    Geen uitsupporters in Kerkrade.. kan dat allemaal anno 2022?

  • Roy

    Royzegt

    2 jaar geleden

    Waar is Jesse?

    Of je zit je nu al 12 uur gelukkig en handenwrijvend op de bank? Want we zijn misschien wel weer wat dichterbij jouw eind afrekening.

  • HAF

    HAFC1903zegt

    2 jaar geleden

    Iemand die me de afgelopen weken als invaller zeer positief opvalt is trouwens Mateo Les, ook gister weer prima invalbeurt als linksback, wat niet zijn positie is. Vorige week tegen de Graafschap viel hij ook al prima in en won zowat al zijn duels, ook tegen Benschop en Gravenberch die ongeveer 2m bij 2m zijn. Ondanks dat Hoogma Jr nog een beetje tegenvalt moet je hem er niet meteen al uithalen denk ik, maar Les klopt wel op de deur om die plek over te nemen mocht Hoogma Jr deze mindere vorm niet verbeteren de komende weken.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    @bonafide…volledig mee eens,Armenteros speelde gewoon als in z’n beste dagen,hij is gewoon helemaal terug en daarmee hebben we zonder twijfel de beste spits van de kkd in onze gelederen.
    Sneu voor hem dat z’n geweldige optreden nu zo onderbelicht blijft.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    Jawel dames en heren: oons Wimmeke is niet alleen goed in overdrijven!

    “Ik zeg niks meer”
    Jokkebrok!

    Scheperman laten starten in de beker i.p.v. Marko.
    Vrijdag Ouahim i.p.v. Bruns.
    Afhankelijk van de exacte omstandigheden kan elke speler iets/veel toevoegen. Nu nog (meer) DOEN!

  • Bon

    Bonafidezegt

    2 jaar geleden

    Op zich kan ik wel leven met een verliesbeurt. PEC had wat geluk met de drie goals, waarvan de eerste een van richting veranderd schot en de derde schijn van hands, waardoor zij helaas snel uitliepen naar een 3-0 voorsprong. Dan wordt terugkomen moeilijk, maar kunnen we het opbrengen (zit goed in de koppies) om er 3-2 van te maken. Het enige wat me nog steeds tegenvalt is het middenveld. Bruns en Vejinovic zijn, op basis van wat ze tot nu toe laten zien, niet goed genoeg voor een titelkandidaat in de KKD. Door het zwakke middenveld kwam onze verdediging te veel onder druk te staan. Omdat ik wil eindigen met een positieve noot (zó slecht was het namelijk ook weer niet) wil ik uitlichten dat Armenteros een geweldige pot speelde. Bijna vanouds goed zelfs.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    HANS
    15 oktober 2022 08:36
    Voor alle zeikers, uh negatievelingen,nee zo mag je ze ook niet noemen,oké realisten sorry .. ..

    Moooi 😀

  • Wim

    Wimzegt

    2 jaar geleden

    Ik zeg niks meer want dan ben je negatief. Maar het elftal is gewoon niet goed genoeg. Middenveld is een compleet drama dankzij Nico Jan. Geef Marko een oprot premie mee en neem afscheid. Die man moet lekker in China gaan ballen. Bijna ieder team in de KKD heeft een beter middenveld. Als Hansson zijn dag niet heeft blijft er niks over. Justin Hoogma ook weer dramatisch.

  • Rem

    Remcozegt

    2 jaar geleden

    Als rasoptimist heb ik wel begrip voor de mening van de criticasters op dit forum. Met name de mening dat ons middenveld niet in balans is kan ik wel onderschrijven.

    Aan de andere kant. Ik heb alle teams in de KKD aan het werk gezien en ik zou echt met geen enkel team willen ruilen. Incidenteel een speler maar geen enkel team.

    Wat vinden de criticasters hiervan? Welk team vinden zij beter?

    Ook van Zwolle was ik gisteren niet onder de indruk. Uiteraard moeten we kritisch zijn maar geen enkel team in de KKD speelt constant op een hoog niveau.

  • Mar

    Markzegt

    2 jaar geleden

    Hans ik weet niet precies wat de Bornsestraat met relatieveren te maken heeft?
    Toen speelden we nog met semi-profs.
    Knippenberg, elberse, Dikken, Waslander en hadden we een begroting van nog geen miljoen gulden.

    Het gaat ook niet zozeer over deze wedstrijd, want daar hebben we ons prima teruggeknokt tot 3-2 maar het is het vertoonde spel want al weken niet om aan te gluren is.

    Maar ja laat gaan joh.

    Uiteindelijk hebben we hier allemaal hetzelfde doel toch?

  • Bas

    Basiczegt

    2 jaar geleden

    Het verwachtingspatroon is winnen; dat zegt de club zelf ook. Gisteren had beter gemoeten, maar is geen drama.
    Gisteren zie je dat de afwezigheid van de var je punten kan kosten.
    Daarnaast dat pretendeer je dat je een familieclub bent en dat laten de supporters niet zien. Dat is wel beschamend inderdaad…

  • Bas

    Basiczegt

    2 jaar geleden

    Bruns is overgewaardeerde speler, al had hij een mooie goal vorige wedstrijd. Marko idem: overgewaardeerd.
    Die twee mogen aan de bak en wat laten zien of kunnen op de bank hoor.

    Armenteros: zo, die is echt terug vergeleken met vorig jaar.. respect!

  • hen

    henkzegt

    2 jaar geleden

    Wat een gedonder weer in Zwolle…..stoeltjes smijten, vuurwerk……schaam me dood voor dat volk.

  • Kri

    Kriszegt

    2 jaar geleden

    We hadden de boel best aardig onder controle de eerste 20 minuten zonder echt goed te spelen. Doordat de bal van richting wordt veranderd komen we lullig op 1-0 achter en dan zijn we het even kwijt. Dat we dan ineens nog twee goals tegen krijgen is ronduit slecht. Door een goede goal van Armenteros vinden we de aansluiting en na de rust vond ik dat we best okay begonnen, maar zakt het ook langzaam weg. Beetje uit het niks maken we 3-2 en dan moeten we wat mazzel hebben, maar hadden we niet.

    Nu in paniek raken is onzin. Uit bij Zwolle kan je best verliezen, zolang we thuis de punten maar blijven pakken. Aankomende vrijdag is daarin wel erg belangrijk. Armenteros vond ik goed spelen, hij was weer scherp en ook bal vast. Iemand hieronder schreef het ook al: of Marko of Bruns op het middenveld. Alle twee is voetballend prima maar verdedigend echt te flegmatiek. Bruns stond bij die tweede goal toch weer te slapen…. Ibrahimoglu viel wat tegen, maar geef hem de tijd. Laursen zit wat in een dipje, maar ook dat komt wel weer goed. Op naar vrijdag ?

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    @raymond a

    Hoe kan het nu dat er “supporters” met de auto waren? Wat is dit voor een willekeur?

  • Sco

    Scoutzegt

    2 jaar geleden

    Alle clubs hebben het moeilijk in deze competitie. Zwolle verliest veel en gisterenavond mvv en Roda niet gewonnen van clubs waar wij wel van gewonnen hebben.

    Snap de frustraties bij de supporters maar de tribune slopen vind ik niet des Heracles. Wordt waarschijnlijk een verbod op uitwedstrijden. Dus snijden we ons zelf in de vingers en dat Stink Zwolle maar lachen. Dom dom.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    @DDB

    Helemaal mee eens.

    In de winterstop nog een paar goede spelers erbij die in een half jaar door kunnen groeien tot eredivisiespelers

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    @jesse

    We hebben weer verloren, dus kom er in!

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Ps,en je kunt toch verdomme gewoon een keer een potje in Zwolle verliezen.
    Misschien komt het wel omdat ik nog uit de bornsestraat tijd kom en iets beter kan relativeren.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    @jhr middenveld probleem is nu toch weer opgelost met de terugkeer van Ouahim,en straks over een maandje of twee Azzaoui?
    @Mark,verwachtingspatroon is volledig terecht….we staan toch ‘gewoon’ bovenaan….of ben ik nou helemaal gek geworden?

  • Mar

    Markzegt

    2 jaar geleden

    Hans weet je wat ik denk dat het probleem is dat er zoveel zeikerds zijn? Inclusief mezelf.

    Dat het verwachtingspatroon veel te hoog is.
    Er werd door iedereen direct na de degradatie geroepen dat we voor directe promotie zouden gaan.
    Dit terwijl iedereen weet dat het uitzonderlijk is om na een jaar weer terug in de erediviesie te keren.
    Bovendien word er een heel ander soort voetbal gespeeld dan op het hoogste niveau. Waar wij eigenlijk de type spelers niet voor hebben.

    De negatieve uitlatingen worden vaak gedaan uit de emotie vlak na een wedstrijd waarbij we wel de punten pakken, maar zonder de nodige overtuiging spelen.

    Helaas is dat nou eenmaal zo.
    Ik hoop echt dat we aan het einde met de schaal in handen staan en volgend jaar eredivisie spelen.
    Dan kunnen deze bladzijde eindelijk omslaan

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    Zo slecht was het nu ook weer niet! je verliest weer van je zelf! 3 goals 3x gebrek aan concentraties! marco moet zijn handje niet ophouden maar erop dekken! verder complimenten aan het terug knokken tot 3 2. op het laast moet de bal goed vallen. wel was ik wat later begonnen met de lange ballen en blijven combineren.

    het probleem ligt echt op het middenveld. totaal niet in balans. bruns en marco nooit meer gezameljjk opstellen. dat kan en werkt niet!

  • Haf

    Hafcpepijnzegt

    2 jaar geleden

    Blessures zitten ons ook niet mee, ik weet zeker als je gister in de 2e helft nankishi/ouahim/azzaoui nog had kunnen brengen, je deze wedstrijd nog had gewonnen ook. Op 15 a 20 minuten na een redelijke pot gespeeld, helaas had hansson net deze pot een offday. Shit happens, maar jonks, WIJ STAAN BOVENAAN!

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Voor alle zeikers, uh negatievelingen,nee zo mag je ze ook niet noemen,oké realisten sorry dat ik iets te positief was,ik sluit me aan bij jullie!!!
    Het is verschikkelijk, walgelijk,tenenkrommend wat we dit seizoen voorgeschoteld krijgen.
    We winnen geen wedstrijd, stadion is thuis volledig leeg,uitvakken zijn leeg,we staan onderaan,we hebben geen trainer meer zoals dokter wormuth die uitgekotst word in Groningen maar een trainer die t simpel houd….ik ben echt blij dat jullie uit je holen komen na al die nederlagen dit seizoen….och jee en dan komt onze beste voetballer Ouahim ook nog terug tegen Eindhoven, oh nee die kan er ook niets van(sorry viel even terug in m’n positieve rol).

  • Mar

    Markzegt

    2 jaar geleden

    Blij met de periode titel. Die is meer waard dan sommigen denken. Dan heb je het aan het einde nog in eigen hand.

    Hopelijk groeien we dan met enkele aankopen voor het middenveld nog.

    Totaal geen verrassende uitslag gisteren, dat is mij tegen Ajax uit wel duidelijk geworden.

    Enige pluspunt is dat ze na de 3-0 nog terug hebben geknokt tot 3-2

  • Buk

    Bukszegt

    2 jaar geleden

    Ik pieker mij suf! Wat moet anders?
    Wat zijn de alternatieven voor de trainers?

    Ik zou altijd less en ibramoglu erin doen. Maar verder? Er is wel zeer matig ingekocht.
    Zwolle eerder bij de strot grijpen, hoge druk zoals Napoli dat fantastisch kan. Beetje Kruzen stijl. (Daar lag iig de zwakte van Zwolle)
    Hopelijk mag Kruzen wat meer zijn stempel drukken op het spel!!

    Verder vaak geluk gehad nu ff pech en zat Zwolle het mee!

    En verder………pak de Zwolle supporters op een ludieke manier terug. Niet met agressie.

  • Her

    Hera0546zegt

    2 jaar geleden

    Laten we vooral nu niet gelijk in paniek raken, dit zal niet de laatste pot zijn di we verliezen. Laat het vooral een les zijn dat we de komende wedstrijd tegen Eindhoven vanaf de eerste minuut scherp zijn!
    Geen reden tot negativiteit!, we staan er goed voor, rustig blijven en volle bak, met ons allen, volgende week weer de punten pakken!! Forza heracles ⚽️

  • Ste

    Stefzegt

    2 jaar geleden

    @Johan
    Helemaal met je eens.
    Maar je mag hier geen kritiek hebben.
    Al 11 westrijden is het middenveld niet in balans. Ik zie géén enkele vooruitgang.
    Ik zie geen hand van de trainer.
    Ik zie een dramatisch aankoopbeleid.
    Maar ja sommige mensen zien dat we bovenaan staan en een kinderhand is snel
    Gevuld. Terwijl een blind paard nog ziet dat je met dit spel blij mag zijn als je bij de eerste 6 staat na 38 wedstrijden
    Gelukkig worden langzaam sommige supporters wakker

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    Dames, reageer toch niet zo fel. Heracles is een volksclub en hopelijk zou dat ook altijd zo blijven. Als jij je niet prettig voelt bij onze club, dan ligt dat misschien meer aan jouzelf.

  • Tom

    Tomzegt

    2 jaar geleden

    Keur het allemaal niet goed..

    Het jatten van het doek in de nacht is lachwekkend

    Onze reactie is ook lachwekkend..

    Spreek gewoon met elkaar af 50 tegen 50 op een veld bij een boer in de omgeving Ipv bij het stadion te kutten…

  • DDB

    DDBzegt

    2 jaar geleden

    Laurensen en Hansson beiden dramatisch. Zegt mij ook wel wat. Eerste wedstrijd tegen een redelijke tegenstander en beiden laten niets zien. Hopelijk een incident maar het is niet voor niets dat ze in de Eredivisie niet mee konden?

  • Jan

    Janzegt

    2 jaar geleden

    Nou onze trainer is de winnaar vanavond. Hij wou lekker doelpuntjes aan “beide” kanten.

    Man man man..

  • Joh

    Johanzegt

    2 jaar geleden

    Gewoon een matig elftal. Iedereen met verstand ziet het. Al weken zoveel geluk. We gaan nog wel vaker verliezen nu de weerstand toeneemt.

  • Mar

    Markzegt

    2 jaar geleden

    Pas nou op Ome Jan met wat je zegt. Straks word je uitgemaakt voor Azijnzeiker of rooie.
    Je mag alleen positief opbeurende teksten uitspreken. Zo werkt het hier.

    En val vooral de trainer niet aan. Want dat schijnt een hele verademing te zijn.

    Als we aan het einde maar bovenaan staan want dan worden de kaarten verdeeld

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    @Hans mogen we in die brief dan wel schrijven ‘wie hebt toch a wun’? Kijk vooral uit naar Eindhoven ook nu, maar ben toch ook benieuwd naar dinsdag.

    Zijn er spelers die béter spelen als ze extra potjes in de benen hebben? Hoe dan ook, ik doe maar alvast ff een gooi (offtopic, ja… sorry):
    Bucker
    Bakboord Sonnenberg Hoogma Miejonge
    Scheperman Schoofs (of toch Melih?)
    Sierra
    Laursen Cecilia ?Abed?

    Zit dr kats naast vermoed ik! D

  • Ome

    Ome Janzegt

    2 jaar geleden

    Lammers je hebt nu voor de zoveelste keer je zwakke plekken gezien en doe er wat aan. Als je niet wat doet dan blijf je klungelen met je team. Dit is niet mijn emotionele reactie na een nederlaag maar zo is het al het hele seizoen.

TopReacties

Stulanowski2 jaar geleden

Ach ja vandaag 10 minuten slechter geweest. Maar als dit is wat de nummer 2 van de competitie in eigen huis dit tegen je opbrengt zou je toch bijna denken dat t goed komt. We staan nog steeds bovenaan ;)

DOL2 jaar geleden

20 Januari is het oorlog, Zwolle dood!

DOL2 jaar geleden

13*

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia