Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

“De mindere periode hebben we nu gehad”

Geschreven door Bjorn Wind op 4 feb. 2023

Heracles Almelo had gisteren geen kind aan Jong FC Utrecht. Na de zeperds tegen PEC en FC Eindhoven werd tegen de nummer laatst van de Keuken Kampioen Divisie even gewerkt aan het vertrouwen. En dat was nodig zag ook John Lammers. „We hadden deze overwinning nodig.”

Één van de spelers die weer op het scoreformulier terecht kwam was Emil Hansson, die sinds half december niet meer gescoord had. Toch twijfelde Lammers niet over de buitenspeler„Bij Emil Hansson denken mensen dat het een soort machine is, maar zo werkt het niet. Ook hij kan af en toe minder spelen en ook een tegenstander gaat er rekening mee houden.”

Hansson zelf was er zelf ook blij mee. „Het was fijn om te scoren, maar nog veel belangrijker dat we weer een keer winnen.” De reden dat hij er volgens hem niet lekker in zat was de instelling. „Het ontbrak een beetje aan de wil om alles te geven, maar die mindere periode hebben we nu gehad.” De resterende wedstrijden zullen we, volgens Hansson, dan ook de oude Emil weer terug zien. „Ik hoop dat ik weer net zo belangrijk kan worden voor de ploeg als in de eerste seizoenshelft.”

Wie ook belangrijk was deze wedstrijd was Lasse Wehmeyer. De in Münster geboren vleugelspeler tekende als invaller voor twee doelpunten en is daarmee met zijn doelpuntenproductie begonnen in het zwart-wit. Ook John Lammers vond dat de buitenspeler goed inviel. „Lasse is een jongen waarin wij kwaliteiten en veel potentie zien. Hij deed het goed vandaag.”

Naast jeugdexponent Wehmeyer maakte er nog een speler uit de jeugdopleiding zijn opwachting, Chiel Olde Keizer. De linksback uit Denekamp was blij met zijn debuut. „Ik heb de filmpjes van mijn ouders net al even bekeken op mijn telefoon. Mooi om te zien dat zij zo trots zijn.” Zijn debuut voor Heracles gaf hem niet extra zenuwen. „Toen ik hoorde dat ik moest invallen zei ik nog wel tegen mezelf ‘Nu knallen Chiel!’ Maar zodra je in het veld staat telt alleen het voetbal.”

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

53

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Jan

    Jan hoogenkampzegt

    één jaar geleden

    Wat zijn we nu aan het doen met zin allen,wat een niveau!!

  • Art

    Arthurzegt

    één jaar geleden

    @Isane: Verliezen kan altijd, ‘maar de manier waarop…’🤷‍♂️

  • Ber

    Bert3zegt

    één jaar geleden

    Jong Ajax in de laatste minuut een penalty gemist tegen PEC Zwolle. Jammer

  • Isa

    Isanezegt

    één jaar geleden

    Ongelofelijk dat je van FC Eindhoven hebt verloren. Zo zonde.

    Zwolle nu gelijk, Eindhoven verloren .

  • Gie

    Gielzegt

    één jaar geleden

    @Hans

    Klopt werkt natuurlijk niet mee.

  • Art

    Arthurzegt

    één jaar geleden

    @Niels: Helemaal met je eens! Het enige dat ik dit Heracles ‘verwijt’ is dat we ons te makkelijk uit de beker hebben laten knikkeren en dat we kansloos waren tegen Zwolle en Jong Ajax. Overigens denk ik dat we Zwolle hadden moeten kunnen hebben op basis van kwaliteit, maar dat we zijn afgetroefd op mentaliteit. Ook tegen Eindhoven waren we te terughoudend / gaven we te veel respect.

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    T’ helpt natuurook niet mee dat er op dit moment over de 100 stadionverboden zijn(fanatieke jongens…..en misschien soms ietsjes te).

  • Gie

    Gielzegt

    één jaar geleden

    De meeste fanatiekelingen zitten nog in de groep van de opgeheven vak74.
    Het is momenteel moeilijk om nog mensen te zoeken voor een groep.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Giel, wel schreeuwen om iets. Neem zelf initiatief en stop wijzen naar een ander. Tis altijd gemakkelijk, achter de schutting gaan staan en dan roepen. Als je iets wil dan moet je er iets voor doen. We hebben in dit land al te veel meelopers.

  • Vak

    Vak dzegt

    één jaar geleden

    Dit was weer een mooie overwinning. Al lag dat vooral aan het niveau van jong Utrecht.
    Pas op we zijn er nog niet!
    Eerst MVV en VVV uit maar eens verslaan.

  • Ber

    Berendzegt

    één jaar geleden

    Haha, die Jesse toch.. niemand neemt jou serieus en iedereen kent jouw verhaal nu wel als voorzitter van de Bredewoud/Gillissen fanclub. Als we verliezen heeft hij het grootste woord en brandt hij NJH compleet af. Nu winnen we weer en zitten we in een kutcompetitie wat overigens ook wel klopt maar kijk naar Willem ll, komt niet bij de 1e 2 en moet evt. via de nacompetitie promoveren.

  • Nie

    NielsGroothuiszegt

    één jaar geleden

    @Jesse Door te roepen dat de KKD niets meer voorstelt kun je straks natuurlijk wat makkelijker de prestaties van Nico Jan en Henry bagatalliseren.
    Voordat de competitie begon had toch echt iedereen het gevoel dat het de moeilijkste KKD competitie ooit zou worden.
    Zwolle, Graafschap, ADO, Willem 2, Graafschap, VVV, NAC, Roda JC en Heracles als directe kanshebbers en Almere en Eindhoven als outsiders zag ik het met angst en beven tegemoet.
    Dat we nu op 8 verliespunten van de nummer 3 staan is bijzonder knap gezien de hoogwaardige concurrentie. We hebben tot nu toe ons hoofd redelijk koel gehouden. Deze mentale weerbaarheid(die de afgelopen weken wat deukjes opliep) is toch echt voor een groot gedeelte op het conto van NJH en Henry Kruzen te schrijven.
    Jammer dat Zwolle momenteel een maatje te groot lijkt te zijn maar hulde aan al die andere concurrenten die graag met onze positie zouden willen ruilen. We zijn er nog niet maar we zijn wel op de goede weg. In deze competitie is dat een prima resultaat!

    Dat jij de KKD als zwak afschilderd komt meer omdat het in je Gillisen retoriek past.

    Promoveren A.S.A.P.!!

  • Tho

    Thomaszegt

    één jaar geleden

    “Kutcompetitie, kutteams, geen reet, naatje”.
    Mogen we je argumenten zo samenvatten, Jesse?

  • Har

    Hardenbergzegt

    één jaar geleden

    @ Jesse,

    Eens dat de KKD momenteel zwak is maar dat zijn deels ook de naweeën van de Corona tijd en om het dan meteen een kutcompetitie te noemen vind ik niet getuigen van respect naar de tegenstanders.

    Daarnaast zijn er clubs bij die in potentie groter zijn dan wij, hoogmoed komt voor de val Jesse, wij kunnen ook zomaar nog dieper zinken, zijn we dan een kutclub??Ik dacht het niet!! Waarom ben jij vaak zo denigrerend naar anderen en in dit geval naar een hele serie fatsoenlijke clubs uit het hele land, ga je mond spoelen!

  • sch

    sch1903zegt

    één jaar geleden

    @giel, Vak P, Q, R volledig staan zou inderdaad top zijn. Het zou mooi zijn als mensen niet meer op de omloop gaan staan tijdens de wedstrijd, maar of op een staanvak of op de stoel. Dan ziet het stadion er voller + sfeervoller uit.

  • Gie

    Gielzegt

    één jaar geleden

    @Joop

    Dit slaat natuurlijk nergens op.
    Ik kan niet in me eentje een goeie fanatieke groep oprichten.
    Ik zou natuurlijk wel bij en groep willen aansluiten als er een goeie groep komt.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Giel , wat let jou om een groep op te richten. Bundel de boel en maak er een geheel van. Succes kerel

  • Gie

    Gielzegt

    één jaar geleden

    Hoop dat er snel een gelijke of verbeterde versie komt van vak74.
    Wat een dramatische sfeer zeg een klein groepje van 20 vooraan Q doen fanatiek mee.
    Ik vind dat er meer eenheid moet komen tussen vakQ-vakR-vakP zoiets als groningen.
    Geen aparte vak voor supportgroepen maar gewoon massaal als een vak zingen en springen.
    Het lijkt nu geen eenheid!

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Hardenberger ik heb respect dat clubs in de marge hun hoofd boven water weten te houden in het betaalde voetbal. Dat hebben wij ook voor onze promotie in 2005 ook jaren moeten doen. Toen werd er nog op de tribunes gezongen ‘succes tegen Heracles’ (met de klemtoon op de e) als een eredivisieclub op degraderen stond. We weten als club niet anders.
    Maar het spel niveau van de KKD is de afgelopen jaren zo achteruit gegaan, dat het geen ene reet meer voorstelt. De meeste clubs uit de KKD verliezen nog van IJsselmeervogels of Quick boys. Wat jong Utrecht en Dordrecht bij ons hebben laten zien is toch bedroevend! Ik heb alle respect voor de clubs die met weinig geld elk jaar weer een team op de been krijgen, maar kijk ik objectief naar het niveau van het voetbal, dan mag het niet de naam betaald voetbal hebben.

  • Art

    Arthurzegt

    één jaar geleden

    Als je kijkt naar het doelsaldo na 22 wedstrijden, dan is er puur statistisch (!) geen enkele reden tot zorg. Ook zul je met nog een wedstrijd of 6 te spelen straks zien dat de plekken wel zo’n beetje verdeeld zijn en dat zou in het voordeel moeten zijn van Heracles en Zwolle. Wil je nog een verschil maken (en kampioen worden) dan zul je dat in mijn beleving in de komende 10 wedstrijden moeten doen. Daarmee zeg ik niet ‘dat we er al zijn’, want die fout is vorig jaar al gemaakt, maar vecht de komende 10 wedstrijden als team en je kunt nog kampioen worden. Daarna gaat het denk ik moeilijk worden; zeker omdat je het niet in eigen hand hebt.

  • Vak

    Vakkie Kzegt

    één jaar geleden

    Ben het wel eens met Jesse. Op Zwolle na is er geen club waar je op basis van de selectie of het spel van zou moeten verliezen. MVV valt weer terug naar het niveau van vorige seizoen, Eindhoven heeft simpelweg te weinig kwaliteit om consistent te zijn, Willem II is heel breekbaar gebleken. ADO, RODA en De Graafschap had iedereen meer van verwacht maar die krijgen het nog niet echt op de rit zonder dat er gezeik is binnen de club.

    Heracles en Zwolle zijn het meest stabiel en hebben de kwaliteit. Ook wat Jesse benoemt dat de verloren toppers door keuzes van de trainers kwamen, kan ik tot op een bepaalde hoogte wel inkomen. Tegen PEC thuis en MVV thuis niet tijdig ingrijpen zijn toch wel de grootste blunders.

    Maar de uitwedstrijden tegen Jong Ajax, PEC en FC Eindhoven zie ik (op een tweetal keuzes in de opstelling na) geen grote fouten in

  • Har

    Hardenbergzegt

    één jaar geleden

    @ Jesse

    Ik begrijp niet waarom je zo denigrerend bent naar de andere clubs, dat getuigt van geen respect Jesse en we zijn helemaal niet in die positie, zeker zolang wij niet in staat zijn ze allemaal overtuigend te verslaan.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Ik heb hier al eens geschreven dat de KKD een kutcompetitie is die geen ene reet voorstelt. Dat werd me niet in dank afgenomen Hardenberger. Ik begin er steeds meer in geloven en wij krijgen het voor elkaar van een aantal kutteams punten te verliezen. Zwolle is de enige club die wat voorstelt, de rest is gewoon naatje. Ik ben er steeds meer van overtuigd dat we punten hebben laten liggen door geblunder van onze trainers, niet door gebrek aan kwaliteit op KKD niveau. . Als ze spelers niet scherp kunnen krijgen en niet de juiste keuzes maken vind ik dat ook geblunder, want het zijn de trainers die de spelers moeten inspireren.

    De komende twee wedstrijden worden weer belangrijk, twee keer winst en je doet goed zaken. Focus nu eerst op ruimer afstand nemen van de nummer drie en daarna op het kampioenschap. Hoogma Jr met de schaal zou voor de familie Hoogma een mooie herhaling zijn 2005, zoonlief in de voetsporen van zijn vader😉

  • Har

    Hardenbergzegt

    één jaar geleden

    @ Jesse,

    Naar mijn mening niet verkeerd als we tweede worden, maar lager zou een wanprestatie zijn als je kijkt wat andere ploegen aan het prutsen zijn. Het is echt niet te geloven wat een aantal clubs in de KKD dit jaar laten zien.

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    Jesse, helemaal mee eens. Zou echt teleurstellend zijn als we 2e worden.
    Doelstelling is dan weliswaar gehaald maar denk dat we wel toe zijn aan een prijs en een feestje.

    Overigens moet het verdedigend dan echt wel beter. Man wat gaven we dat doelpunt weer makkelijk weg

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Hardenberg je moet als club voor het aller hoogste gaan, kampioen worden. Zijn we gezien onze status en financiele mogelijkheden eigenlijk verplicht.

  • Har

    Hardenbergzegt

    één jaar geleden

    @ Jesse

    Pec is volgens mij niet van belang. Morgenavond de wedstrijd tussen Eindhoven en Willem2. Als Eindhoven die verliest mogen we de promotie bijna gaan vieren, want we hebben dan 11 verliespunten voorsprong op alle achtervolgers plus een beter doelsaldo!!

  • Art

    Arthurzegt

    één jaar geleden

    We hebben het geluk dat ADO, NAC, Willem II, Roda, VVV en de Graafschap onthutsend zwak zijn begonnen. Natuurlijk hebben ze kwalitatief ook uitdagingen, maar we moeten echt zorgen dat we dit jaar weer promoveren. NAC, ADO en Willem II zullen niet klein blijven… (Roda, VVV en de Graafschap hebben denk ik een iets fundamenteler probleem). Met nog 16 wedstrijden te gaan is vrijwel alles nog mogelijk, maar afgelopen weekend was in ieder geval erg fijn voor ons.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Alles zit ons nu mee, ook MVV heeft verloren en staat nu 12 punten achter ons. Nu Pec nog verliezen van jong Ajax en de toekomst ziet er weer wat beter uit. Moeten we zelf geen misstappen meer maken🤨

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    Supp je hebt helemaal gelijk, maar hoe kun je van de spelers verwachten dat ze met een professionele instelling, top gemotiveerd het veld in gaan als je eigen trainer een derby tegen GA Eagles niet serieus neemt en openlijk uitspreekt niet te hopen op een verlenging.

    Pff

  • Sup

    Suppzegt

    één jaar geleden

    Niet de wil hebben om alles te geven kan er bij mij niet in. Vooral tegen pec Zwolle moet het hele team de wil hebben om te winnen. Wat een instelling. Het is leuker voor de supporters om kampioen te worden dan dat je als 2e promoveert. Vorig seizoen gedegradeerd omdat de instelling op het laatst er ook niet was. Laat dat nu niet weer gebeuren. Supporters willen niet nog een jaar kkd

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    We hebben ook wedstrijden gehad waarbij de arbitrage een hoofdrol speelde.
    Uiteraard kijk ik als heraclied door een zwart witte bril.
    Maar als je objectief probeert te kijken dan mag de arbitrage natuurlijk nooit een hoofdrol spelen in een wedstrijd.
    Dit kan je dus de spelers van beide partijen ook niet aanrekenen.
    Maar goed, de weg naar boven is weer ingeslagen 😁

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    @niek: Ben hey helemaal met je eens.
    We hebben ook wedstrijden gehad waar je kansloos weg getikt werd.
    Voorbeeld; jong Ajax, pec Zwolle en nota bene verliezen van Eindhoven die met 9 man spelen?
    Daar schrik ik als heraclied enorm van en kan ik ook best gefrustreerd van raken.
    De missie is promotie en daar liggen wij op koers.
    Dikke prima!! En heel veel respect voor deze prestatie tot dus ver.
    Wat mij nog steekt is de absolute wil om te winnen?
    Je laat je overlopen door de pubers van jong Ajax.
    Pec looot over ons heen.
    Eindhoven houd stand tegen onze elf?
    Ik mis het afdwingen en dat spelers uit en thuis met hun borst bij hun tegenstanders staan. Onder het motto: alleen ik ben hier de baas.
    Probeer je wat? Dan pak ik je 2x zo sterk terug?
    Klinkt misschien raar maar vind dat wel webbasiert van mentale weerbaarheid.
    Ik vind het veel te lief allemaal maar dat is mijn persoonlijke mening

  • Nie

    Niekzegt

    één jaar geleden

    Ik denk dat het probleem ook niet is dat sommige mensen kritisch zijn.
    Maar volgens mij halen mensen nu kritisch zijn en negatief zijn door elkaar.

    In mijn optiek is kritisch zijn: benoemen wat beter kan.

    Negatief zijn is : benoemen wat er (volgens iemand) allemaal niet goed is.

    Kritisch zijn is dan ook helemaal prima! Maar laat t dan ook opbouwende kritiek zijn , daar worden we allemaal beter van !

    Daar tegenover vind ik ook dat als er 6-1 gewonnen word en we uitlopen op de concurrentie onder ons. Dat het ronduit belachelijk is dat er dan leden zijn die deze prestatie meteen weer naar beneden willen praten. En het ergste: doen alsof het vanzelfsprekend is dat we dik winnen van jong Utrecht en dan vooral ook alles gaan benoemen wat slecht ging.

    Je wint potverdorie met 6-1 ! Wat wil je als supporter nog meer?
    Volgens mij moeten we hier tiki taka als Barcelona spelen, niks weggeven en ook nog eens dubbele cijfers halen voor sommigen hier tevreden zijn …

    En over het aantal reacties als we winnen of verliezen. Als je je bek los kunt trekken als we verliezen wees dan ook een vent en trek je bek los als we dik winnen ! Onze blijdschap delen is toch net zo makkelijk als onze frustraties delen !

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Klopt Niels, maar zeiken doen ze allemaal 🤔

  • JHR

    JHRzegt

    één jaar geleden

    De eerste overwinning van 2023 is een feit!

    Tuurlijk moet je gewoon winnen van Jutrecht alleen moet je dat wel even doen. ik vond de opstelling juist niet zo verrassend . ook min of meer de zelfde 11 die ik vorige week opperde. ik vond rente op de recht back het nu ook beduidend beter doen.

    fijn weer wat vertouwen kunnen tanken tegen toch wel een tegenvallend elftal.

    ik hoop wel dat er weer een supportersclub op wordt gericht voor Val 74 of in iedergeval er wat meer eenheid komt in vak q ik vond het gisteren qua sfeer vies tegenvallen. we staan 2de en spellen een lekker potje voetbal ma van q is 90min lang nagoeg stil.

    WE ARE BLACK WE ARE WHITE WE ARE FUCKING DYNAMITE!!

  • Nie

    NielsGroothuiszegt

    één jaar geleden

    De een zeikt wel wat meer dan de ander, Jesse.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Een fenomeen wat al jaren bestaat en dat zie je bij elke club. Kijk de diverse fora maar op na, daar zijn wij niet uniek in. We zijn een volk van zeurpieten en zeikers🤨 niemand uitgezonderd 😂😂

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    Klopt idd Mark.
    Ook over gister is er genoeg kritiek te geven.
    Jong Utrecht kwam enkele keren zeer eenvoudig door de defensie van ons.
    Daar mag je best naar kijken.
    Verder hoop ik dat het doelpuntenvestijn van gister weer voldoende vertrouwen geeft om verder te gaan waar we geëindigd zijn vorig jaar.

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    @Jack

    Is toch niet heel gek? Bij een verliespartij is er nou eenmaal meer kritiek. Bij winst is er niet veel op af te dingen.

  • Jac

    Jackzegt

    één jaar geleden

    20 uur na een wedstrijd:

    Verliespartij: 179 reacties
    Winstpartij: 23 reacties

    23.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Een zwaluw maakt nog geen zomer en helemaal niet tegen een zwakke tegenstander. Ik hoop dat de weg omhoog weer is gevonden en we nog meer afstand kunnen nemen van de nummer 3. Door in Venlo en Maastricht te winnen kunnen we een goede slag slaan en de afstand vergroten.

  • tic

    ticketboxspotterzegt

    één jaar geleden

    @giel dat staat meestal donderdag op de site vermeld maar ga ervanuit rond half 4u

  • Gie

    Gielzegt

    één jaar geleden

    Weet iemand hoelaat de bus gaat naar venlo?

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Ja het beste team, we kunnen alleen van onszelf verliezen. Dat is mentaliteit, Bruns gaat daarin voorop. Wat ik wel opvallend vind, is het grote verval , in de wedstrijd. Dat geeft wel zorgen, tegen betere tegenstanders. Daar moet aangewerkt worden, door de trainers.

  • Rem

    RemcoMzegt

    één jaar geleden

    Heracles is heeft het beste team van de hele KKD.
    Alleen als de instelling van spelers niet goed is kan er verloren worden.
    Gisteren zagen we een fris en frivool Heracles waar op zich ook nog wel verbetering in zit door niet achteruit te lopen als er word aangevallen maar zorg dat je er altijd kort op zit.
    Geef geen onnodig gevaarlijke ballen die zo door de tegenstander op te pikken is.

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    En op onze missie moeten we natuurlijk ookal vooruit gaan denken naar volgend seizoen.
    Immers willen we niet dat we na 1 jaar weer terugkeren van de eredivisie naar de kkd weer.
    Dus begrijp veel supporters ook wel dat er nog veel werk moet worden verzet om handhaving te bewerkstelligen volgend seizoen.
    En dat kan niet altijd met gesloten portomonee.
    Maar voor ons als supporters is dat zorg voor later.
    Eerst onze missie voltooien en met zijn allen achter onze club blijven staan.
    En Ben blij met zoveel trouwe en echte heraclieden.
    De Heracles Familie dus 🖤🤍🖤🤍

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    Een lekkere overwinning gisteravond!!
    Ik heb er een beetje moeite mee als mensen menen te weten over wat er in dit Forum wel of niet wordt verteld?
    De insteek negatief zijn begrijp ik natuurlijk wel en dat moet idd ook niet overdreven worden.
    Dat geldt ook voor het positief zijn.
    Je mag ook best kritisch zijn op bepaalde punten.
    Daar is niets mis mee toch?
    Wij hebben allemaal een bepaalde kijk op het spel en reageren op onze eigen manier over wat wij vinden.
    Ookal hebben wij allemaal bij elkaar nog niet zoveel kennis als krüzen en Lammers samen!
    We konden wel mensen wezen 😂.
    Maar we willen allemaal hetzelfde!!
    Directe promotie naar de eredivisie!!
    Dat er geklaagd wordt als het niet loopt is normaal toch?
    Als het een kerkhof lijkt op deze site als het goed loopt lijkt mij ook vrij normaal en menselijk?
    Immers is er dan geen reden tot klagen 😁.
    Maar we willen allemaal hetzelfde!! Missie promotie

    🖤🤍🖤🤍

  • HAF

    HAFC1903zegt

    één jaar geleden

    Ik ben nooit echt van het negatieve na een overwinning, en ook niet zo snel na een nederlaag (tenzij je zo wordt afgedroogd als tegen PEC), maar op de eindstand en een aantal prima goals na gaf het algehele spel in balbezit en in omschakeling naar achter niet veel extra vertrouwen voor de komende uitwedstrijden. We maken het onszelf naar mijn mening lastig door achteruit te lopen bij balbezit tegenstander ipv dat er een keer iemand instapt of kort erop zit. Ook kreeg ik het gevoel dat juist wanneer we veel achterin rondspeelden (wat we best veel deden gister) dat we dan de bal verspeelden omdat Jutrecht de tijd had om het neer te zetten waardoor een lange bal naar de zijkant vaak de geprobeerd oplossing was wat meestal mislukte. Dan heb ik liever dat we met meer tempo snel gaan aanvallen en dan een keer de bal verliezen ipv dat eeuwige gebrei om uiteindelijk ook met balverlies te komen.

TopReacties

Bjornéén jaar geleden

Ik schrik een beetje van de uitspraken van Emil.

Hanséén jaar geleden

De mindere periode is voorbij, omdat we winnen van de nummer laatst? Laat het maar eens zien in een uitwedstrijd vrijdag. Ook jij Emil, want jij bent ook in een mindere periode.

Thomaséén jaar geleden

Beste stuurlui. Mogen wij gewoon even genieten van een 6-1 overwinning, zonder dat daar meteen weer kritische kanttekeningen bij moeten worden geplaatst?Ja, Jong Utrecht staat op de laatste plaats. Als je dan toch naar de ranglijst kijkt: zoek dan ook even op hoeveel clubs er zes keer konden scoren tegen die ploeg, O.K.? Er valt vast van alles op ons aan te merken, maar we waren gisteren om meerdere redenen de winnaar van de dag.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia