Steun HAFC
Foto: NesImages
2 sep. 2023

Praat mee: Heracles – Excelsior

Heracles speelt vanavond alweer de tweede thuiswedstrijd van het seizoen en het mag ook aan de bak. Excelsior, op papier een concurrent van Heracles, komt op bezoek. Er is nog wat goed te maken, aangezien de Rotterdammers er mede voor hebben gezorgd dat Heracles dik een jaar geleden degradeerden.

Heracles heeft zich op de valreep van de transferdeadline nog kunnen verzekeren van een extra aanvaller. Mohammed Sankoh wordt tot aan het einde van het seizoen gehuurd van Stuttgart. Of hij ook meteen zal meespelen is ons niet duidelijk.

Excelsior is de competitie goed gestart. Het won de eerste wedstrijd uit bij NEC en speelde gelijk tegen Ajax en Fortuna Sittard, waardoor zij nog ongeslagen op vijf punten staan. Daarmee bezetten zij nu de zevende plaats.

Heracles speelde de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Ajax en was dichtbij een punt. Uiteindelijk werd er verloren, maar in de daaropvolgende wedstrijd werd er wel gewonnen. NEC werd thuis met 2-1 opzij geschoven. Doelpuntenmakers waren Hansson en Ouahim. Destijds speelde Engels in de spits, maar in deze wedstrijd werd meteen duidelijk dat dit niet de spits is die Jizz Hornkamp moest gaan vervangen. Daarom is de verwachting dat Satriano in de spits zal staan. De Italiaan heeft het lastig om zijn draai te vinden in Almelo, maar aangezien Sankoh nog maar net bij de club zit, is het niet aannemelijk dat hij meteen zal gaan spelen.

De wedstrijd staat vanavond onder leiding van scheidsrechter Kooij en begint om 21:00.

Reacties ophalen

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Gemaakt door Mumba Web Solutions