Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NesImages

Praat mee: Heracles – FC Utrecht

Geschreven door Mat op 13 sep. 2023

Heracles heeft zes punten uit de eerste wedstrijden gehaald. Een prima start, want de clubs tegen wie gewonnen moesten worden zijn gewonnen.

De volgende thuiswedstrijd is tegen FC Utrecht. De Domstedelingen hebben een beroerde start. Op het moment van schrijven hebben ze nog geen punt gepakt en is trainer Silberbauer net ontslagen.

Discussieer mee

46

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

 • Ren

  Renezegt

  8 maanden geleden

  Uit het interview blijkt duidelijk dat geen echt plan b is. Waarom niet Hoogma de laatste 10 minuten in de spits naast Sankoh, dan kun je tenminste de ballen er in pompen. Gebruik de lange bal richting de cornerpaal en zet de tegenstander vast , bij de ingooi. De opbouw is nu te traag en de voorspelbaar. Daarnaast bij balverlies ben je kwetsbaar. Ook het verdedigen van ,dode spelmomenten , heeft aandacht nodig,. Kortom onze trainers hebben daarin zit nog werk . En gert jan verbeek die kletst ook maar wat uit zijn nek.

 • Sja

  Sjaaktrekhaakzegt

  8 maanden geleden

  @ Stef
  Alleen als Heracles verliest kom je weer onder he steen vandaan.
  Je zal wel een zwaar leven hebben,heb je nog nooit positief gezien.
  Zelfs niet vorig jaar toen jij zei word niets, en we werden kampioen.
  Ben een trol of wat??
  Wie had jij gehaald?,En toen bleef het stil.

 • Rob

  Robzegt

  8 maanden geleden

  Verloren van de onderste! Utrecht heeft prima spelers, op meerdere posities driedubbel bezet , vooraf euforie, nu weer op de plaats gezet…dat pils gooien gaat ons nog wel punten kosten! ( lees zonder publiek)

 • roy

  royzegt

  8 maanden geleden

  Jammer jongens, zwaar onverdiend verloren Utrecht werd van het kastje naar de muur gestuurd en kwam er niet aan te pas…
  Gewoon op deze voet verder gaan, gelukkig Bakboord Sonnenberg en Hoogma niet gewisseld!
  Zal een hele kluif worden wie van deze 3 de MOTM zal zijn.

 • Mar

  Markzegt

  8 maanden geleden

  Jammer. Aanvallend best ok.
  Dom balverlies van Hoogma weer op een plek waar hij op dat moment niet hoorde te staan.

  Maar ja vooral hand boven het hoofd houden bij Hoogma. Lekker laten staan.

  Bakboord verdienstelijke wedstrijd. Eigen goal kun je niet zo veel aan doen

 • Sco

  Scoutzegt

  8 maanden geleden

  Goede wissels trouwens

  Haal je je beste man Keersmaecker en Willems eruit. 1-2 nog 7 minuten ongelofelijk

 • ste

  stefzegt

  8 maanden geleden

  Een 8,5

  Was toch een grap

 • roy

  royzegt

  8 maanden geleden

  Heel goed bakboord en hoogma, hou dit vast zo!!

 • Pie

  Pietertje57zegt

  8 maanden geleden

  Hardhandig verwijderen die klootzak stadion verbod voor het leven

  -1

 • Mar

  Markzegt

  8 maanden geleden

  Tja ik had het twee weken geleden al gezegd. Het is altijd hetzelfde teams die een slechte reeks hebben putten zelfvertrouwen tegen Heracles.

  Die Sonnenberg wordt er door Seuntjens gewoon uitgelopen. Wat een drama die man.

  Aanvallend is het best ok dus er zijn wel mogelijkheden.
  Bruns erin voor Ouahim

 • Kla

  Klavanzegt

  8 maanden geleden

  Spel aan de bal is helemaal zo gek nog niet. Verdedigend is het wel zorgwekkend. Krijgen nog altijd kinderlijk eenvoudig grote kansen én doelpunten tegen. Ouahim is geen controlerende middenvelder en we missen sowieso fysiek en killerinstinct in de as. Sonnenberg makkelijk slachtoffer. Maakt stomme foutjes maar doet ook veel goed vandaag. Als geheel moet het gewoon beter. En hou je verdedigend nou eens aan de afspraken bij dode spelmomenten …

 • Den

  Denniszegt

  8 maanden geleden

  Eindelijk weer met beide beentjes op de grond, ! Gewoon een rampzalig team…

 • DOL

  DOLzegt

  8 maanden geleden

  Laat maar vrij staan bij de 2-0…. Wat een drama. Van dit Utrecht kun je gewoon winnen. Spelers als sonnenberg zijn toch ook geen eredivisie waard.

 • Pie

  Pietertje57zegt

  8 maanden geleden

  Roy kun je ook ergens anders gaan zeuren

 • roy

  royzegt

  8 maanden geleden

  Sonnenberg wat een prutser, past precies bij de rest vd achterhoede

 • roy

  royzegt

  8 maanden geleden

  Heerlijk begin weer!
  Bakboord weer top, en ook natuurlijk Hoogma weer goed gepositioneerd om lucht te dekken…

 • DOL

  DOLzegt

  8 maanden geleden

  Volle bak achter de ploeg vanavond. Uitverkocht huis en een goede reeks. Nu over Utrecht heen klappen en dan hebben we een nog mooiere seizoenstart.

 • Ren

  Renezegt

  8 maanden geleden

  UITVERKOCHT, hangt er aan de poort!!
  Op iedere speler is wel wat aan te merken, als team moeten wij er staan en volgens mij gaat dat verdomd goed!

 • Buk

  Bukszegt

  8 maanden geleden

  Ik heb er vertrouwen in vanavond. Na een goed jaar Lammers en Kruzen, kan ik concluderen dat ze echt het maximale uit de groep halen. Echt knap!

 • Buk

  Bukszegt

  8 maanden geleden

  Feitelijk is Hoogma een v d belangrijkste spelers bij ons, sinds vorig jaar. Support hem toch en stop met zomaar even iemand kapot te schrijven.

 • Sco

  Scoutzegt

  8 maanden geleden

  Je zal maar supporter van FC Groningen zijn. Zo die zijn negatief.

 • Mar

  Markzegt

  8 maanden geleden

  Niek dat laatste ben ik absoluut met je eens.

 • Nie

  Niekzegt

  8 maanden geleden

  @Mark

  Het gaat mij er om dat men altijd maar in het negatieve blijft hangen.

  Als er 99 dingen zijn om positief over te zijn dan nog is er hier een groep die het nodig vind om dat ene ding wat niet positief is te benoemen.
  Het glas is hier veelste vaak half leeg…

  En je mag best na een wedstrijd benoemen dat een bepaalde speler geen goeie pot heeft gespeeld. Dat doe ik zelf ook wel eens, en daar is ook helemaal niks mee.
  Maar als ik dan lees dat Hoogma te sloom is, zich niet ontwikkelt heeft, loopt te slapen, alleen maar speelt omdat ie t Zoontje van is, niet aanvoerder waardig en weet ik veel wat ik de afgelopen weken allemaal voorbij heb zien komen, dan mis ik wel de nuance bij veel van die mensen.
  Volgens mij is Justins grootste probleem op dit moment dat hij een groot deel voorbereiding heeft gemist door een blessure en pas vlak voor t begin vd competitie weer aan sloot. Dus hij heeft helaas nog een beetje een achterstand ten op zichte vd rest. Daarnaast heeft hij in Willems een nieuwe speler naast zich en in de Keersmaeker en Engels ook twee nieuwe spelers voor zich. Dat heeft wat tijd nodig om op elkaar ingespeeld te raken en hij als aanvoerder is daardoor extra druk met de coaching. Alles bij elkaar opgeteld snap ik wel dat het nu nog even niet helemaal lekker loopt bij Justin, maar ik geloof wel dat dat ook snel weer beter word !
  Als fans kunnen we hem dan afbranden,maar ik kies er liever voor om hem dan juist een extra schouderklopje te geven en hem extra aan te moedigen. Dat heeft namelijk wel een positieve invloed op zijn spel.

  Goed onderbouwde meningen heb ik niks tegen ook niet als ze negatief zijn. Maar mensen die alleen maar roepen dit is niet goed en dat is niet goed die ben ik hier liever kwijt dan rijk. Want vaak speelt er meer mee dan de meesten met een kortzichtige blik beseffen. Even nadenken voor men wat typt zou soms al een hoop schelen .

 • Stu

  Stulanowskizegt

  8 maanden geleden

  Hahahahaha Mark, niks negatiefs over Brouwer mogen zeggen. Als iemand toch wel niet is neergesabeld hier is hij t wel. En ja, tot nu toe, heeft hij mooi t tegendeel bewezen.

 • Ome

  Ome Gerritzegt

  8 maanden geleden

  Zolang er niet op de man of vrouw gespeeld wordt en het taalgebruik fatsoenlijk blijft, moet iedereen op dit forum kunnen schrijven wat hem of haar bezighoudt, waar het om Heracles gaat. Ik ben de eerste om toe te geven dat ik er na de oefenperiode net als vele anderen een zwaar hoofd in had en dat óók geschreven heb. Naar nu blijkt zag ik het te donker in want 6 uit 3 is een uitstekend begin! Morgenavond tegen Utrecht hoop ik uiteraard op een overwinning maar ik teken voor een gelijkspel. FC Utrecht mag dan een 4-tal spelers missen maar ze hebben nog een heleboel andere uitstekende spelers. Reken maar dat de nieuwe trainer gesproken heeft over DE NIEUWE START die in Almelo moet beginnen. Het is zaak van meet af aan Utrecht niet in haar spel te laten komen. Als 12e man kunnen we hieraan ons steentje bijdragen door onze jongens luid te steunen.

 • Mar

  Markzegt

  8 maanden geleden

  Niek
  Ik vind het juist wel interessant om de verschillende meningen van anderen te lezen, zolang het maar niet onder de gordel gaat en iedereen elkaar in zijn waarde laat.

  Als iets niet goed is mag dat gewoon geschreven worden.
  Ik hou niet zo van een hosanna stemming als het gewoon niet goed is. We hoeven toch niet allemaal als klapvee achter elkaar aan te lopen?

  Wat Hoogma betreft. Dat is gewoon een prima verdediger voor ons niks mis mee maar je kunt toch niet ontkennen dat hij niet altijd even vrijuit gaat bij een tegengoal.

  Datzelfde geld voor de Brouwer van vorig seizoen. Het lijkt wel alsof hij onschendbaar is en je niks negatiefs over hem mag zeggen.
  Dit seizoen keept hij gewoon prima tot nu toe eerlijk is eerlijk.

  Dus nogmaals laat iedereen lekker posten wat ze vinden zolang het maar netjes blijft en elkaar geen vliegen afvangen

 • Nie

  Niekzegt

  8 maanden geleden

  Ik heb soms het idee dat het voor mensen hier een soort van sport is geworden om iets negatiefs te vinden om over te kunnen zeiken.
  Altijd is er wel iets niet goed, altijd moet er een speler worden aangewezen die het niet goed doet, altijd moet er een pispaaltje zijn om frustraties te kunnen botvieren. En dat altijd onder het mom van : we mogen toch een mening hebben ?

  Vraag je zelf eens af wat je er mee bereikt door dit soort dingen maar constant te doen ..
  Een speler gaat er niet beter van spelen, Heracles gaat er niet anders door handelen, het spel wordt er niet beter door.
  Het enige wat je er mee bereikt is dat de sfeer op een website als deze verziekt word. Dus aub beste mensen, iedereen mag een mening hebben, maar is t echt nodig om die ook altijd uit te spreken? Word jou wereld er echt zoveel beter van als je lekker kan lopen k*nkeren op alles ? Is de sfeer op deze site minder belangrijk dan jou recht op een mening ?

  Lieve mensen geniet toch gewoon eens van hoe t gaat ! We spelen weer eredivisie en hebben met 6 punten uit 3 wedstrijden een hardstikke goede start ! En we weten allemaal : een goed begin is het halve werk !

  Fijn weekend allemaal en hopelijk blijven de punten morgen in Almelo !

 • RHo

  RHozegt

  8 maanden geleden

  @ Niels tegen Excesior liet hij zijn man ook veel te makkelijk lopen. Dus niet met jou eens tegen excelsior.
  Had diverse keren balverlies, maakt dan wel een goal maar thats it.
  Zijn zwakste plek is zijn traagheid, niet alleen in topsnelheid maar ook in reactievermogen.
  Net een halve seconde teveel nodig.
  Ik snap dat er mensen zijn die zeggen dat hij niet door ontwikkeld is gedurende de laatste jaren omdat hij op jonge leeftijd al volwassen gedrag liet zien. Daar is dan ook verder niet veel bagage bijgekomen. Uiteraard ken ik zijn rol in de kleedkamer niet, en na het interview met Stijn Bultman geef ik Justin toch iets meer krediet dan ik vind dat hij momenteel op het veld laat zien.
  Bij Sonnenberg vind ik hem sowieso wel de bovenliggende partij. Maar ik zou graag Stijn Bultman wat meer zien spelen, die is erg jong en maakt foutjes maar ik vind hem erg sterk in wat ik van hem gezien heb.

 • Tho

  Thomaszegt

  8 maanden geleden

  @Mick Helemaal gelijk, Mick. Iedereen heeft recht op z’n eigen mening. Over de vraag of iedere scheet, iedere persoonlijke frustratie, of ondoordachte mening per se meteen met iedereen gedeeld moet worden kunnen we het wel eens worden, denk ik toch?

 • Nie

  Niels Groothuiszegt

  8 maanden geleden

  @Thomas

  Spijker op de kop. Justin was tegen Excelsior prima op dreef. Ben blij dat ie er bij is!

 • Tho

  Thomaszegt

  8 maanden geleden

  Dus dan ben je aanvoerder van de ploeg., je doet alles wat je kunt om na degradatie terug te keren, dat lukt op grandioze wijze (je scoort als verdediger ook nog een paar belangrijke goals), dan is het seizoen drie wedstrijden oud (je scoort opnieuw een belangrijke goal) en dan zijn er veelweters op dit forum die je basisplaats in verband brengen met je vader, die technisch directeur is. En dan moet je netjes blijven ook nog.

 • Mic

  Mickzegt

  8 maanden geleden

  Niet perse een mening over Hoogma, maar laat mensen lekker hun mening hebben of ze hem wel of niet goed vinden..

  Dat mag in dit land gewoon hè, een eigen mening hebben en uitdragen.

 • Han

  Hanszegt

  8 maanden geleden

  Precies scout
  Maar ja…iemand gooit weer een balletje op en we hebben weer een zondebok(hoewel de laatste wedstrijden slechts één tegengoal).
  Hoogma speelde een solide partij tegen excelsior.

 • Sco

  Scoutzegt

  8 maanden geleden

  Als Hoogma er niet dan weet je pas wat je mist . Zwaar onderschat want als je ziet hoeveel hij compenseert omdat ons middenveld al sinds vorig jaar de zwakste schakel is.

 • Buk

  Bukszegt

  8 maanden geleden

  Ben het wel eens met Mark dat hij minder is dan bij zijn eerste periode.

 • Buk

  Bukszegt

  8 maanden geleden

  Ik maak me helemaal geen zorgen om Hoogma
  Vorig jaar de allerbeste verdediger bij ons, wat heeft hij veel weggehaald. In de voorbereiding zonder hem was het dramatisch gesteld met onze resultaten. Hij is er weer bij en het gaat veel beter. Geef hem ff de tijd zich op te trainen, nadat hij de hele voorbereiding gemist heeft.

 • Mar

  Markzegt

  8 maanden geleden

  Maak me ook wel een beetje zorgen om Hoogma. Idd geen schim meer van het talent dat hij was in zijn eerste periode bij ons.
  Wat mij betreft is zijn basisplaats niet meer onbetwist. Maar ja de aanvoerder en de zoon van de directeur zet je er ook niet zo snel naast.

 • bro

  broodje_balmelozegt

  8 maanden geleden

  Geweldig verdedigd van Hoogma bij de 0-1 in de oefenpot tegen Heerenveen, man man. Echt de zwakke schakel geworden bij ons achterin, vreemd hoe iemand eigenlijk op zo’n jonge leeftijd al achteruit lijkt te gaan in zijn ontwikkeling.

  +2

 • Ale

  Alexzegt

  8 maanden geleden

  Rene, bedoel jij Ron Advocaat ?

 • Alm

  Almelo4everzegt

  8 maanden geleden

  Je moet proberen om binnen het kwartier voor te komen, dan gaan de koppies bij hun weer hangen en kunnen wij uitlopen naar een 4-1 overwinning.

 • Ren

  Renezegt

  8 maanden geleden

  Nog ca.30 kaarten te koop. Tegen Utrecht moeten wij als eerste scoren, Utrecht is kwetsbaar. En die nieuwe trainer, gun ik helemaal niets en dat komt niet omdat hij trainer was van onze buren!

 • Jan

  Janzegt

  8 maanden geleden

  Utrecht is qua club wel een andere kaliber dan NEC en Excelsior natuurlijk, alleen voetballend is het erg
  zwak dit seizoen. Met Ron Jans wordt het wel beter, het kan ook niet echt slechter dan dit.. 😉
  We moeten weer met vuur en strijd starten net zoals tegen de eerste 15 minuten van Excelsior.
  Een overwinning thuis tegen dit zwakke Utrecht moet haalbaar zijn, Ik denk 3-2.
  Utrecht gaat wel scoren en misschien wel twee keer, we moeten dit gewoonweg compenseren
  eigen goals.
  De aanvallende motor moet weer lopen op 5000 toeren! Forza Heracles !!

  +1

 • Ome

  Ome Gerritzegt

  9 maanden geleden

  Sowieso een zware pot tegen een ploeg met goede voetballers dat echter nog geen team is. Hun nieuwe trainer heeft bij 053 bewezen van een aantal individuen een goed team te kunnen smeden. Maar helaas voor hun zijn wij de baas in eigen huis en valt er voor hen niets te behalen.
  Ik zeg 2-1! Sankoh en Hansson!

 • Mar

  Marcozegt

  9 maanden geleden

  Mohamed Sankoh in de spits en maar hopen dat hij weer mooie goals maakt!!!
  Utrecht fare aanpakken ,dus op het randje, kaarten heb je niets aan ,het stadion erachter,
  ook bij een achterstand en dan hoop ik dat de 3 punten in Almelo blijven!!

 • SJo

  SJoopiezegt

  9 maanden geleden

  appeltje eitje, die lui kunnen er HE-LE-MAAL niks van.

 • Vak

  Vak dzegt

  9 maanden geleden

  Utrecht is top op het bot getergd op een goed resultaat. Wij moeten nog een tandje meer en beter om hen te verslaan.

TopReacties

+2
broodje_balmelo8 maanden geleden

Geweldig verdedigd van Hoogma bij de 0-1 in de oefenpot tegen Heerenveen, man man. Echt de zwakke schakel geworden bij ons achterin, vreemd hoe iemand eigenlijk op zo’n jonge leeftijd al achteruit lijkt te gaan in zijn ontwikkeling.

+1
Jan8 maanden geleden

Utrecht is qua club wel een andere kaliber dan NEC en Excelsior natuurlijk, alleen voetballend is het erg zwak dit seizoen. Met Ron Jans wordt het wel beter, het kan ook niet echt slechter dan dit.. ;) We moeten weer met vuur en strijd starten net zoals tegen de eerste 15 minuten van Excelsior. Een overwinning thuis tegen dit zwakke Utrecht moet haalbaar zijn, Ik denk 3-2. Utrecht gaat wel scoren en misschien wel twee keer, we moeten dit gewoonweg compenseren eigen goals. De aanvallende motor moet weer lopen op 5000 toeren! Forza Heracles !!

Vak d9 maanden geleden

Utrecht is top op het bot getergd op een goed resultaat. Wij moeten nog een tandje meer en beter om hen te verslaan.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia