Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Heracles handhaaft zich in Eredivisie

Geschreven door Bjorn Wind op 19 mei 2024

De angst bij de Heraclieden is dan eindelijk weg, Heracles speelt nog een seizoen op het hoogste niveau van Nederland! In een gezapige pot tegen Fortuna Sittard, waar nauwelijks kansen te noteren waren, eindigde de Almeloërs met 0-0 en dus met het nodige punt voor zelf handhaven.

Heracles begon met de nodige wijzigingen, sommigen noodgedwongen door blessures, anderen om andere redenen. Zo werd Bryan Limbombe bijvoorbeeld geslachtofferd voor Ruben Roosken en werd de geblesseerde Justin Hoogma verrassend vervangen door Sem Scheperman. Brian de Keersmaecker, de Belgische motor op het middenveld, droeg de aanvoerdersband.

Terwijl de meldingen op de voetbalapps geconcentreerd gevolgd werden, met name bij de wedstrijden in Rotterdam en Eindhoven, kabbelde de wedstrijd in Almelo het eerste kwartier rustig voort. Een overstapje van Mario Engels zorgde ervoor dat Ajdin Hrustic vrij had kunnen inschieten, maar hij was helaas te laat bij de bal.

De eerste melding uit Eindhoven komt binnen, RKC 0-1 voor. Het zal toch niet? Tegelijk kan Fortuna vrij inkoppen in de doelmond bij Brouwer, maar gaat de bal vrij simpel over. Diezelfde Brouwer redt Heracles tien minuten later met zijn voet op een poging van Remy Vita.

De grootste kans in de eerste helft voor de thuisploeg kwam voor Fredrik Oppegard. Na terugleggen van Engels kan hij vrij uithalen, maar zijn poging wordt gekeerd. Voordat de spelers de kleedkamer opzoeken, nog wel goed nieuws. Luuk de Jong scoort voor PSV en zorgt voor rust in het Asito Stadion.

Als er direct na rust ook nog gescoord wordt in de Kuip voelt het Almelose publiek zich nog geruster. De wedstrijd boeit minder en dat lijken de spelers op het veld ook te beseffen. Het spel wordt slordiger van beide kanten en de noodzaak om aan te vallen lijkt weg.

Bruns en Engels hadden er nog enigszins zin in, want eerstgenoemde stuurde Engels een kwartier voor tijd diep. De Duitser kapte zijn tegenstander uit en stuurde de bal naar de hoek, maar zag de hand van de keeper zijn doelpunt negeren.

Het grote afsluiten van het seizoen begon, met een flinke bak regen, in de slotfase. Diego van Oorschot, Lasse Wehmeyer, Jordy Bruijn en Jetro Willems mochten invallen, niet veel later gevolgd door Bryan Limbombe. Maar veranderen deed de stand niet meer en dus speelde Heracles zich veilig voor nog een seizoen Eredivisie!

Opstelling Heracles: Michael Brouwer; Fredrik Oppegard, Sem Scheperman (80. Jetro Willems), Kelvin Leerdam, Jannes Wieckhoff (80. Lasse Wehmeyer); Brian de Keersmaecker, Marko Vejinovic (80. Jordy Bruijn); Ruben Roosken, Thomas Bruns (80. Diego van Oorschot), Ajdin Hrustic (86. Bryan Limbombe); Mario Engels.

Discussieer mee

64

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Fra

    Franszegt

    één maand geleden

    Het is beslist. Op de laatste speeldag hebben we de broodnodige zekerheid gekregen. Een 14e plek waar we voor het seizoen voor getekend hadden. Een seizoen met vallen en opstaan. Moeilijke wedstrijden en niet vaak overtuigend. Behorend bij de 14e plek. Als we beter waren geweest hadden we hoger gestaan. Net als de ploegen om ons heen veel wisselvalligheid. Excelsior misschien voetballend wel aardig maar toch wel een paar puntjes onder ons. Bij alle ploegen om ons heen veel vreugde dat ze er in zijn gebleven. Bij ons gelukkig ook veel mensen die de realiteit niet uit het oog verliezen. Maar ook een stel ongelooflijke azijnpissers. We zijn echt een kleine club die met de middelen die we hebben zorgvuldig omgaat. Jaren hebben we dit beleid omarmd, landelijk werden we geprezen. Op elk gebied zijn we gegroeid. Meer sponsoren, meer publiek in het stadion, grotere uitschare, groter stadion volgend jaar gras in het stadion, eigen trainingsaccommodatie enz. De degradatie en de daaropvolgende promotie brengt de club in een proces. Gaandeweg moet de kwaliteit omhoog, dit kan niet in een keer. Na de vorige promotie zat de club toch ook niet meteen strak tussen plek 8 en 12? We gaan met goede moed verder en realiseren ons dat we een kleine unieke club zijn. En zij die op alles wat aan te merken hebben moeten zich eens afvragen wat ze zoal doen voor de club. Supporters kunnen ook initiatieven ontplooien. Hier ligt nog een braakliggend terrein. Scouten is eigenlijk ook vaak een gok. Je weet nooit hoe de speler bij jouw club uit de verf komt. Kan hij aarden? Hoe is zijn rol in de groep? Kan hij snel aanhaken? Soms duurt het langer dan gewenst.en soms blijkt het geen match te zijn. Als het zo makkelijk was zouden de grote jongens nooit een miskleun maken.

    +9

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    één maand geleden

    Voor het aantrekken van nieuwe spelers moet het niveau van De Keersmaeker het uitgangspunt zijn.

    +12

  • Fra

    Franszegt

    één maand geleden

    Het seizoen is voorbij. De doelstelling is gehaald. We zijn 14e geworden en daar hadden we vooraf voor getekend. Dat het niet vaak met wonderschoon voetbal is gebaseerd is gewoon gerelateerd aan deze 14e plek. Als we wel hele mooie partijtjes op de mat hadden gelegd dan hadden we dus hoger gestaan. Het proces van doorgroeien na een degradatie opgevolgd door een snelle promotie moet nu plaatsvinden. Niet anders dan jaren geleden en bij andere teams. Is nietveenvoudig en komt ook geluk bij kijken. Soms komen kwaliteiten van gescout spelers er niet uit of later. Het is een proces. Jammer dat sommige mensen op dit forum altijd zo super negatief zijn. Bij Almere hebben ze na de winterstop alleen de bus geparkeerd en daar zegt iedereen top resultaat. Bij ons moet mooi gevoetbald worden niet verdedigend en mag niet op resultaat gespeeld worden. Gisteren weer fluitconcerten als de ploeg aan het eind een resultaat over de streep wol trekken dat een goed gevoel geeft na een paar ketsers. We zijn Heracles hoir.
    En dat eeuwige geluid over de portemonnee trekken is ook een eigen leven gaan leiden. We waren trots om te roepen dat we zo’n gezonde club waren. Dit moeten we nog zijn. Kijk eens hoe de club doorgroeit!!! Uitbreiding stadion, professionele gym, nu een eigen trainingsaccommodatie met regelmaat een uitverkocht huis enz. Natuurlijk kijkt iedereen naar hetgeen op het veld gebeurd maar nogmaals dit is een proces waar ook een beetje geluk bij komt kijken. Als het zo makkelijk was kwamen er ook nooit miskopen voor bij de grote jongens. Laten we eens trots zijn ipv al die negativiteit. En iedereen die steeds wijst naar verantwoordelijken binnen de club moet zich misschien eens afvragen wat hij/zij zelf bijdraagt. Er zijn voorbeelden waar de supporters zelf meehelpen om activiteiten te doen of bijv spelers in het zonnetje te zetten. Wijs niet altijd naar de club maar kom zelf met een goed plan. Hulde voor alken die de club steunen bij uitwedstrijden. Ook dit is sterk gegroeid. Weer een mooi voirbeeld. Heracles groeit en groeit maar kan niet zomaar een grotere broek in de regio aantrekken. Daarvoor is het tijdperk van professionalisering veel te laat ingezet. De concurrent was /is de tijd ver vooruit geweest.Heracles is Heracles en daar wil je bij horen met al z’n beperkingen

    +2

  • Joo

    Joopzegt

    één maand geleden

    Twaalf spelers weg dat betekent dus flink doorselecteren. Ik neem aan dat naast Hoogma, Kruzen en van looij, een flinke stem in het geheel krijgen. Voordeel voor ons : geen kunstgras meer. Een geheel nieuwe verdediging, twee buitenspelers, een spits achter Hornkamp en minimaal een drietal middenvelders. We latrn ons verrt!

    +2

  • Van

    Van de klooizegt

    één maand geleden

    Ik maak me serieus zorgen om komend seizoen. Van de Looi heeft bij Groningen en Willem ii en jong oranje in eerste jaar redelijk gepresteerd. Maar dat werd ieder jaar slechter totdat hij onhoudbaar werd. Ik zie op basis van laatste wedstrijden geen perspectief en ben bang voor een zelfde scenario!

    +2

  • For

    Forzahafczegt

    één maand geleden

    Qua uitsupport zijn we de 8e club van NL. Mooie ontwikkelingen zijn dit toch voor ons als club. Laten we dit met elkaar vasthouden en blijven groeien. Uit en thuis, Heracles voor altijd!

    +1

  • Han

    Hanszegt

    één maand geleden

    Bizar eigenlijk dat je dit jaar aan 30 punten genoeg had gehad voor handhaving.

    +9

    • Roy

      Royzegt

      25 dagen geleden

      Ja joh heren denk toch eens na met die domme harses. Moet Jesse nu alles uitleggen hier.

      +1

    • Jes

      Jessezegt

      één maand geleden

      Hoe denk je dat het komt heren? Door de kampioen PSV , die hebben met 91 punten er extreem veel gepakt. Als je naar ons dramatisch seizoen 2021/2022 kijkt had kampioen Ajax toen 83 punten en hadden wij aan 34 niet genoeg. Vorig seizoen werd Feyenoord kampioen met 82 punten en ontsprong Excelsior met 32 punten de dans.

      -1

    • Kob

      Kobuszegt

      één maand geleden

      Precies dit! Je hoort het nergens maar bijna ieder seizoen (wij weten het als de beste) ben je met 35 pnt pas echt veilig.. Dit hebben we niet eens gehaald. Ga er vanuit dat dit zwaar zal gaan wegen bij de de evaluatie van het seizoen.

      +5

  • Jop

    Jopiezegt

    één maand geleden

    Puur kijkend naar de cijfers, ben je geëindigd waar je vooraf voor zou tekenen. 14e.

    Vd Looi heeft gedaan waarvoor hij is gehaald.

    Was het vaak slecht ja, was het niet om aan te zien, ja. Maar uiteindelijk worden we wel 14e. Prima plek.

    Wat valt erop;
    – wederom veel geblesseerden eind van het jaar.
    – kwalitatief was het dit jaar het slechtste wat er ooit is geweest.

    Ontwikkelingen:
    – Gewoon gras
    – Sta tribune uitgebreid
    – Shoonmaak in de selectie

    Wens;
    Snel 2 a 3 goede spelers van naam, zodat de seizoenskaartverkoop ook wordt gestimuleerd.

    +17

  • Ad

    Adzegt

    één maand geleden

    Met de billen aan elkaar in de eredivisie gebleven, maar wat een schaam voetbal dit hele seizoen. Gewoon een kleurloos team met slechte aankopen. Risico’s genomen maar verkeer uitgepakt : Willems en Leerdam heel ver achtergebleven bij de verwachtingen. Maar ook geen positieve verrassingen. Merkel, Tannane, Mauro Jr maakten een verschil, niets van dit alles. Bestuur, wil je voorkomen dat mensen weg gaan lopen: Investeer nu eindelijk is met moed

    +1

  • Ome

    Ome Janzegt

    één maand geleden

    Superblij dat we handhaven! Dat hebben we gedaan door meer punten te sprokkelen dan de concurrentie. En het is een cliché dat je een moeilijk seizoen hebt na terugkeer in de eredivisie, maar het is gelukt! Chapeau! Maandag gaat het plastic gras er uit en het wordt een heel interessant seizoen want er moet heel veel geïnverteerd worden om een acceptabel seizoen te draaien. Een echte grasmat zal ons daar zeker bij helpen. Een seizoen als dit met dezelfde kwaliteit is not done en gegarandeerd KKD. Fijne vakantie allemaal.

    +12

  • Gij

    Gijszegt

    één maand geleden

    Ik vond het na de wedstrijd heel erg mat vanuit heracles. Niet vanuit de supporters die wilden wel. Maar er werd niets omgeroepen bedankt voor jullie support dit seizoen. Of de seizoenkaartverlening start dinsdag. Of allemaal een gratis drankje. Ook geen afscheid van de svertrekkende spelers

    +3

    • Stu

      Stulanowskizegt

      één maand geleden

      Lekker makkelijk lullen achteraf. Denk dat iedereen druk was met handhaven, de rest komt later wel.

      +6

    • Ome

      Ome Gerritzegt

      één maand geleden

      Ik heb het gevoel dat het bestuur en directie de antenne missen die nodig is om aan te voelen wat er in de hoofden van de doorsnee supporters omgaat. Supporters identificeren zich graag met de spelers. Omgekeerd is er óók de waardering van de spelers voor de supporters bij aanvang van de wedstrijd én na afloop. De supportersclubs zouden óók een rol kunnen spelen op een dag als vandaag wat betreft vertrekkende spelers. Hopelijk leert men hier weer van.

      +7

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    één maand geleden

    Moeilijk seizoen , te optimistisch ingeschat door NJH ( hoofdverantwoordelijke ) .Kwalitatief te mager en met veel geluk het overleeft .
    Voetbal vermaak was ook te mager , uiteindelijk alees wat telt we hebben het overleeft proficiaat .
    Maar volgend seizoen moet er behoorlijk wat bijkomen om het te overleven .
    Zo niet zal het al nog exit worden.
    Opgelucht zekers,maar met de schrik vrijgekomen !

    De visie van NJH over dit seizoen heeft mij zwaar teleurgesteld , ik denk ook dat hij dat van zich zelf vind , anders hebben we een echt probleem over een paar maanden
    Wens idereen een fijne vakantie alvast toe en , en ik heb genoten van de sfeer vandaag toppie heren

    +6

  • Chr

    Chriszegt

    één maand geleden

    Mooi! Toch wel opgelucht.
    Nu ontzettend veel eredivisiekwaliteit erbij aub.

    +18

  • Ome

    Ome Gerritzegt

    één maand geleden

    Nederlandse spelers die er meteen staan en jonge talentvolle spelers uit de T/H Jeugdacademie. Kappen met probeersels, de zgn. spelers met een krasje. Ook geen spelers die na de zakken
    te hebben gevuld in bijv. Japan, Amerika of Libanon denken hun portemonnee nog eens extra te kunnen spekken in Almelo. Asjeblieft geen grote selectie. Kwaliteit voor kwantiteit. Begin morgen met een schone lei. De bezem er door. Óók de technische staf is veel te groot, kan met minder mensen. Reorganiseer de scouting. Richt je hierbij op de KKD en jonge spelers in de top van het amateurvoetbal.

    +2

    • Han

      Hanyzegt

      één maand geleden

      Teneur is juist onjuist, van te voren verwacht je toch dat Willems of Leerdam er meteen staan? Levert de jeugdacademie al jaren niet bijster veel op, hebben ze talenten gehaald die logisch zijn (DKM, Limbombe), doen we al jaren onbekende ‘gokjes’. (Wieckhoff). Dat het allemaal anders uitpakt, is spijtig, maar hoogma doet precies wat je zegt. Ik snap dat hoogma bashen totaal niet, hij kan er toch niks aan doen dat de kwaliteit er niet uit komt

      -1

    • Dir

      Dirkzegt

      één maand geleden

      Nooit spelers met een krasje betekent geen Ajdin Hrustic. Dan hadden we nu een retourticket Helmond gehad. De teneur van je bericht is overigens helemaal juist

      +8

  • art

    arthurzegt

    één maand geleden

    Als NAC ook nog promoveert, dan gaan we het heel zwaar krijgen. Willem II, Groningen en NAC zijn van een andere orde dan een half failliet Vitesse (geluk tegen ze gehad omdat ze dom rood pakten), Excelsior (dik aan de broek) en Volendam. Er moet kwalitatief niet één stap bij, maar twee stappen.

    Daarnaast moet het thuis vanaf minuut 1 veel dominanter! We hebben zelden de dienst uitgemaakt en we moesten telkens in de achtervolging (waardoor je vaak en makkelijk in het mes liep).

    Je nummers 11, 7 en 10 moeten toch een doelpuntje of 6 à 8 en evenzoveel assists maken. We selecteren veel te veel op techniek en veel te weinig op effectiviteit en een goede kop / mentaliteit. Allemaal knikkende knietjes.

    +12

    • Jes

      Jessezegt

      één maand geleden

      Alsof deze club even met twee vingers in de neus zich handhaven. We hebben een TD nodig met een heel goed netwerk en slagvaardigheid nodig. Die Nijkamp bij Sparta kon zich met Sparta ( daar weten we alles van) in 2022 net handhaven, vervolgens gaat hij aan een selectie bouwen en het jaar na handhaving werden ze 6e en nu 8e. Sparta heeft niet meer te besteden dan ons. Ergo, een goede TD en de bijpassende trainers kunnen met relatief weinig geld ver komen. Daar heb je contacten en een netwerk in het internationale voetbal voor nodig. Laat het maar weer zien mijnheer Hoogma en uw scouts.

    • Mar

      Markzegt

      één maand geleden

      Als je aanvallend voetbal wil, moeten we vd Looi inruilen voor John Stegeman.

      Een andere trainer die haalbaar is kan ik mij niet bedenken

      -2

  • Ren

    Rene vak rzegt

    één maand geleden

    Sorry sierhuis.

    +5

    • Haf

      Hafcswenzegt

      één maand geleden

      Kristoffer Peterson*

      +3

  • Ren

    Rene vak rzegt

    één maand geleden

    En nog 1 zeer enorm mooi gebaar na de wedstrijd stefan peterzon van fortuna ooit speler van ons bij ons vak q jonge je bent van ons je blijft van ons net als siertuin.

    -2

    • Tur

      TurkseTafelzegt

      één maand geleden

      Siertuin jongeeee! Rene lekker gedronken pik? Morgen dagje vrij lekker man. Rene doe je rustig aan? Lekker in de siertuin jongeee! Groeten van de Turkse Tafel Elite.

      +3

  • Mar

    Markzegt

    één maand geleden

    Ik denk dat we eens een goede scout moeten binnenhalen die creatief is met weinig centen.

    Dat wat we de laatste paar jaar hebben gehaald heeft niks met scouten te maken.

    +3

  • Ren

    Rene vak rzegt

    één maand geleden

    Allereerst heracles van harte mijn club mijn stad met jullie handhaving. Maar nu MET HOOFDLETTERS Is het vanaf morgen om de knop om te zetten naar aankomend seizoen .vanaf nu niet lullen maar poetsen.Laten we vanaf nu weer beginnen met opbouwen steen voor steen speler voor speler . En niet alleen Duitse spelers (nijhuis) maar meer kijken in ons eigen land. Alleen al in de kkd spelers te kust en te keur kijk maar bij (mvv) spits devimento? Kaars (Helmond sp) verder spelers van fc Dordrecht- de graafschap enzo. Laat jullie € tjes ook eens een keer werken dat hebben wij na 2 bagger seizoenen wel verdiend.

    +3

    • Car

      Carlozegt

      één maand geleden

      Ga ik je helpen grote vriend René kom niet met zulke spelers want dan red je Eredivisie niet ik wil spelers zien zoals Duarte kuwas dessers petersson Everton zulke spelers wil k zien niet wat je daar zojuist opnoemt

      +3

  • JHR

    JHRzegt

    één maand geleden

    Gelukkig het seizoen zit erweer op!
    Met de hakken over de sloot! maar we hebben het gered! eerste jaar zonder nacompetitie handhaven! van te voren had ik er voor getekend! maar man wat heb ik me dit seizoen geërgerd! snel vergeten en bouwen aan volgend seizoen!

    speler van het jaar is met af stand de DKM wat een heerlijke voetballer is dat! die is bijna niet te houden! mag hem nu ook niet voor een appel en ei verkopen! ligt nog min 3 jaar vast! moet gewoon de duurste uitgaande transfer worden anders kun je hem gewoon niet weg doen!
    Ook in alles is hij een betere aanvoerder an Justin niets te nadele van Justin! maar hij straat gewoon leiderschap uit!

    Streep er onder! en op na seizoen 2024 2025!

    U Jij en ik wij zijn Heracles!

    +14

    • Zwa

      Zwart wittezegt

      één maand geleden

      Ik zou proberen van BDK te houden door zijn contract open te breken en een beter voorstel te doen. Als we voor sneller behoud willen gaan volgend seizoen zijn dit soort kwaliteitsvolle spelers heel hard nodig.

  • Ber

    Berendzegt

    één maand geleden

    De slechtste selectie en de beroerdste wedstrijden aller tijden dit seizoen gezien…maar we zijn veilig. Nu door en de selectie versterken want zo’n jaar wil je niet meer. NJH moet het beter doen dan dit jaar en als ik het goed begrijp wordt er dit jaar meer geld uitgetrokken voor aankopen. We gaan het zien. Voor nu Heraclieden een geweldige zomer. Lekker vanavond maar weer onder het dekbedje van NJH.
    Jesse, wil jij ook zo’n dekbedje?

    +3

  • Buk

    Bukszegt

    één maand geleden

    Nou, twee jaar achteruitgang onder NJH. En nu krijg je dan gaat ie naar hoffenheim of niet.

    Pff zo moe van dat Hoogma gedoe, want nu moet er geacteerd worden en spelers halen.

    +4

  • art

    arthurzegt

    één maand geleden

    Vergelijk het elftal van dit jaar eens met de selectie van 2013 (Uth, Linssen, Amoah, Tannane, Ilias Bel Hassani, Cziommer,…) en je ziet direct het verschil…

    Jongens als Tanghe, Bel Hassani, Tannane, Cziommer, Gonzalo García García, Vloet…daar spatte de kwaliteit en creativiteit op het middenveld van af.

    Kunnen kiezen voor Uth, Linssen, Tannane of Amoah (of zelfs Kangaskolkka als vijfde spits😜) was van een andere orde dan de situatie van dit jaar (Satriano was totaal onzichtbaar en heeft ons alweer verlaten, , Sankoh liep toch wel erg veel als kip zonder kop…) Kortom het moest allemaal van Hornkamp komen. Op het middenveld hetzelfde verhaal: veel te veel afhankelijk van de Keersmaecker.

    +12

  • Ren

    Renezegt

    één maand geleden

    We hebben het gered en op eigen kracht. Man van het seizoen: de Keersmaecker!! Ben benieuwd of we die kunnen houden. Komend seizoen een heel ander Heracles met meer ambitie. Ik denk dat onze technische staf de eredivisie een beetje onderschat heeft, een goede les !!

    +13

    • Ren

      Renezegt

      één maand geleden

      Dus psv is kampioen door de zwakte van de rest? Wij hebben toch echt zelf de punten gehaald, niets cadeau gekregen of middels freebees!

      -1

    • Bas

      Basiczegt

      één maand geleden

      Je hebt het niet op eigen kracht gehaald maar op de zwakte van de laaste 3,. Dank Hornkamp, DKM en Brouwer, misschien nog 2 of 3 die wél eredivisiewaardig zijn. Kijk naar de statistieken en het is duidelijk waar je moet versterkrn.

      +2

  • Her

    Heracles Harryzegt

    één maand geleden

    Ja….. daaaat….. iis…

    Mooi, mooi, mooi man!

    +4

  • Gij

    Gijszegt

    één maand geleden

    Het is gelukt maar vraag niet hoe. Toen rkc voorkwam dacht ik wel het zal toch niet. Gelukkig kwam het goed.

    Ik zal volgend jaar een mental coach aanstellen en spelers contracteren met een goede kop en fanatisme. Zo’n Leerdam en willems die hebben er toch helemaal geen zin in. Het is net walkin voetbal.

    Keepers heb je voldoende
    Rb wieckhoff & Leerdam
    Rv cestic en bultman beiden geblesseerd moet een ervaren iemand bij
    Lv hoogma wellicht ook geblesseerd dus sowieso 1 ervaren iemand erbij
    Lb roosken 1 iemand erbij
    Middenveld: scheperman bruns vejinovic en de kearsmacker 2 klasbakken erbij sowieso een nummer 10
    Rb limbombe wehrmeyer en engels wehrmeyer verkopen of verhuren
    Spits hornkamp en van oorschot 1 ervaren iemand bij
    Lb hansson daar moet ook 1 iemand bij

    -2

    • J.s

      J.s.zegt

      één maand geleden

      Laursen is toch sowieso geen eredivisie niveau. Heeft die bij Emmen en bij ons bewezen. In combinatie met zijn blessure, moet er daar ook wat bij, als directe versterking. Het wordt een enerverende zomer denk ik.

    • Gij

      Gijszegt

      één maand geleden

      Vergeet ik laursen en bruin nog. Maar veel teveel middelmaat. Er moet echt kwaliteit bij en miss later wat talenten. Maar een wehrmeyer van oorschot zijn nog te licht voor de eredivisie. Hoe komt laursen terug? Maar ook hansson en hornkamp

      +4

  • Wim

    Wimzegt

    één maand geleden

    Ik ben helemaal niet zuur @Jesse. Het is juist goed als spelers te goed voor ons zijn. Was iedereen maar te goed voor Heracles. Dan stonden we nu waarschijnlijk rond plek 4-8. BDK is een fantastische aankoop geweest. Maar die heeft niets meer bij ons te zoeken. Die moeten we voor veel geld verkopen. En dan investeren in Eredivisie waardige spelers. BDK heeft Heracles uitgespeeld. Zo eerlijk moet je zijn. Wel zie ik deze zomer zwaar tegemoet, maar dat is omdat ik eigenlijk weinig vertrouwen in ons bestuurd heb. We moeten een rechtsback, nummer 10, rechtsbuiten, reserves voor Hornkamp en Hansson, linksback en2 CV halen. Dat is een loodzware opgave. Maar ag, gelukkig even 2 maanden geen Heracles. Dat is wel het gevoel wat overheerst.

    +9

    • Jes

      Jessezegt

      één maand geleden

      Wat jij hier opschrijft weet elke Heracles supporter wel. Maar geniet nu eerste even van het moment, dat we na promotie ons gehandhaafd hebben en dat is, qua resultaat, goed. En kom niet direct na dit resultaat met een zure opmerking dat onze beste speler vertrekt. Geniet van het zoet en laat het zuur voor later. Verder moet ik nog eerst zien dat hij weg gaat. W

      -5

  • Jes

    Jessezegt

    één maand geleden

    Uitstekend resultaat en goed sfeer in ons stadion. Proficiat alle Heraclieden, missie geslaagd. Tijd om te evalueren, dat na het weekend, nu nog even genieten van handhaving.

    -1

  • Jan

    Janzegt

    één maand geleden

    Negende plek voor Heracles bij de tv gelden Dat betekent 4,5 miljoen euro
    In de selectie steken

    +16

    • Ale

      Alexzegt

      één maand geleden

      Het wordt 5 miljoen !

      +2

  • Han

    Hanszegt

    één maand geleden

    Heerlijk gevoel…..nu lekker relaxed de zomer in….echt gras,nieuwe stadion naam,nieuwe selectie,nieuwe shirts……

    +12

  • Sja

    Sjaaktrekhaakzegt

    één maand geleden

    Ook mooi dat Groningen terug is @david gefeliciteerd daarmee.
    Was geen best seizoen hopelijk volgend jaar een beter selectie.

    +2

  • Dav

    David FCGzegt

    één maand geleden

    Gefeliciteerd met de uiteindelijke handhaving.. Net voldoende marge over t/m de laatste speelronde. En natuurlijk misschien wat geluk dat de concurrentie tegen de topploegen moest. Uiteindelijk wel op eigen kracht je veilig gespeeld, gelukkig maar. drie kwart van het seizoen ging het goed met Heracles, uiteindelijk gewoon je weten te handhaven wat gewoon een knappe prestatie is. Al zullen er wel wat versterkingen moeten bijkomen. Groningen ook uiteindelijk terug. Al leek het daar lange tijd niet op, afscheid genomen van die zogenaamde vedettes, (De erfenis van Fledderus is nog steeds voelbaar)UIteindelijk hebben de jonge spelers ons er doorheen gesleept. Voordeel van een goede jeugdopleiding. Ik kijk er naar uit om het weer tegen jullie op te nemen, al is de kans groot dat Heracles dan de punten pakt. Heracles altijd al een angstgegner geweest 😉

    +41

    • Har

      Haroldzegt

      één maand geleden

      @David FCG, ook jij van harte gefeliciteerd met de verdiende promotie van jouw club

      +7

  • Dir

    Dirkzegt

    één maand geleden

    We zijn veilig, laatste wedstrijd was geen afgang, das wat telt. Zeiken over de selectie doen we vanaf morgen weer, nu vooral heel trots op mn club. Q was lekker bezig!

    +10

  • Bas

    Basiczegt

    één maand geleden

    De juiste man aanvoerder deze partij. Uitgangspunt voor volgend jaar stel ik voor.

    +21

    • Jes

      Jessezegt

      één maand geleden

      Direct weer zo zuur Wim ‘ die is weg volgens seizoen’ man wees blij dat we ons hebben gehandhaafd. Dat hij weggekocht kan worden is al jaren zo, bovendien ligt hij nog voor drie jaar vast. Voor een appel en een ei zal hij niet vertrekken, en dan nog, dat is nu het lot van alle clubs in de eredivisie.

    • Wim

      Wimzegt

      één maand geleden

      Die is weg Basic. Veel te goed voor Heracles . Hopelijk voldoende geld.

      +5

  • Ddb

    Ddbzegt

    één maand geleden

    Ook hier enorm blij dat het erop zit. Weinig genoten. Veel kansloze afhangen. Een gronisch tekort aan kwaliteit in elke linie. Gelukkig is het goed afgelopen, maar als Hoogma deze zomer wederom niet presteert gaat het gigantisch mis. Spelers van het seizoen. BDK en Brouwer. Hornkamp hoort er ook nog wel bij. Hansson prima. De rest heeft eigenlijk niets toegevoegd. De handhaving is aan deze 4 spelers te danken. De rest is absoluut geen middenmoot Eredivisie waardig. Nou vooruit Hstruric en Oppergaard waren ook nog wel voldoende.

    +8

  • Jan

    Janzegt

    één maand geleden

    Hoeveel geld vd tv gelden levert dat nou op

    -3

    • Bas

      Basiczegt

      één maand geleden

      Nou, als ik naar espn kijk vanmiddag en het gaat naar minuten…, nul interesse.

      +4

  • Rob

    Robzegt

    één maand geleden

    De rooien vooronde champions leage, gvd kut zooi ,kan ik dinsdag dat gezeik weer aanhoren…

    -16

    • Han

      Hanszegt

      één maand geleden

      Wees maar gewoon blij dat we erin zijn gebleven na dit seizoen.
      Dat twente knalt er toch uit na 1 voorronde

      -2

  • Ome

    Ome Gerritzegt

    één maand geleden

    Veel van dit seizoen verwacht. Helaas viel het bitter tegen. Uiteindelijk veilig met slechts 33 punten. Het is aan de technische leiding om een eredivisiewaardige selectie samen te stellen die op natuurgras uit de voeten kan. Iedereen een mooie sportzomer gewenst.

    +6

  • sha

    shadezegt

    één maand geleden

    Wat ben ik blij dat dit seizoen over en voorbij is. Volgend jaar moet het echt anders. Koppen bij elkaar steken en kijken naar progressie voor ons zwart-wit.

    +7

  • Kob

    Kobuszegt

    één maand geleden

    Gefeliciteerd allemaal.

    Wat een mooi eind van een ongelofelijk slecht seizoen. Bezem er gigantisch door en hopelijk volgend seizoen veel beter op echt gras

    +17

TopReacties

+41
David FCGéén maand geleden

Gefeliciteerd met de uiteindelijke handhaving.. Net voldoende marge over t/m de laatste speelronde. En natuurlijk misschien wat geluk dat de concurrentie tegen de topploegen moest. Uiteindelijk wel op eigen kracht je veilig gespeeld, gelukkig maar. drie kwart van het seizoen ging het goed met Heracles, uiteindelijk gewoon je weten te handhaven wat gewoon een knappe prestatie is. Al zullen er wel wat versterkingen moeten bijkomen. Groningen ook uiteindelijk terug. Al leek het daar lange tijd niet op, afscheid genomen van die zogenaamde vedettes, (De erfenis van Fledderus is nog steeds voelbaar)UIteindelijk hebben de jonge spelers ons er doorheen gesleept. Voordeel van een goede jeugdopleiding. Ik kijk er naar uit om het weer tegen jullie op te nemen, al is de kans groot dat Heracles dan de punten pakt. Heracles altijd al een angstgegner geweest ;)

+21
Basicéén maand geleden

De juiste man aanvoerder deze partij. Uitgangspunt voor volgend jaar stel ik voor.

+18
Chriséén maand geleden

Mooi! Toch wel opgelucht. Nu ontzettend veel eredivisiekwaliteit erbij aub.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia