Bart Schenkeveld komt hoogstwaarschijnlijk niet naar Heracles. De verdediger van Feyenoord staat al een tijdje in de belangstelling en heeft zelfs al een medische keuring ondergaan. De hoge vraagprijs lijkt echter roet in het eten te gooien.

De technisch directeur liet eerder weten dat Schenkeveld per direct mocht vertrekken en dat Feyenoord mee zou werken, mocht er zich een club melden. „Dat is gezegd. Maar als je vergelijkt wat Feyenoord vraagt, ten opzichte van wat clubs, die interesse hebben, op dit moment kunnen betalen, dan wordt het moeilijk. We hopen er uit te komen. En anders speelt hij gewoon bij Feyenoord”, aldus zaakwaarnemer Wessel Weezenberg op de website van De Telegaaf.

Naast Schenkeveld houdt Heracles nog altijd de hoop op de komst van Jody Lukoki. Heracles wil de aanvaller graag huren van Ajax.

Sponsoren

Reacties (32)

Reageer nu!